GOTT OPĚT V OHROŽENÍ ŽIVOTA! Další operace!

 Celebrity 
17. února 2017 08:45 / Marek Pokorný
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott opět v nemocnici po vážné operaci střev! Profimedia
Karel Gott je zase v nemocnici a opět po vážné operaci! Už v neděli, když nepřišel na premiéru muzikálu Ples upírů bylo nad slunce jasné, že se “něco” děje. A že Mistr rozhodně není někde v zahraničí. To byla totiž výmluva jeho managementu, proč nepřišel, ač měl VIP vstupenky i pro své dcery! Je totiž v nemocnici a opět po vážné operaci.

Gott byl prý ve vážném stavu převezen do Všeobecné fakultní nemocnice na Karlovo náměstí a v pondělí podstoupil operaci pro akutní příhodu břišní. „V pondělí byl Karel Gott operován pro akutní střevní neprůchodnost z důvodu srůstů,“ řekla Blesku zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová.

Zákrok podstoupil na chirurgickém oddělení Všeobecní fakultní nemocnice v Praze na Karlově náměstí, kde se původně na onkologii léčil při rakovině mízních uzlin. 

Ovšem zda jde skutečně “jen” o srůsty nebo o něco zásadnějšího, není jasné. Zvláštní je, že Gott, který je lékaři pravidelně kontrolován, by byl v takovém stavu, aby byl pomalu ohrožen na životě? 

Pokud by Gott operaci ihned nepodstoupil, mohlo dojít k protržení střev a následnému vykrvácení nebo k otravě krve.

„To není samo sebou. Tam se děje něco víc, ale nevím co. Myslím si, že Karel není v pořádku už nějakou dobu, jen se to jeho okolí snaží nějak maskovat,” uvedl jeden z Gottových přátel, který má o Mistra strach. „Bojím se o něj, protože si toho naložil v poslední době hodně a fungoval, jako kdyby byl o dvacet let mladší a úplně zdravý. Jenže on v pořádku nebyl, to všichni víme. Nemoc, kterou původně měl, nelze jen tak zprovodit ze světa a myslet si, že je to navěky v pohodě,” dodal Gottův kolega a kamarád.

Gott je stále v nemocnici a má klidový režim. Mistr by se mohl domů dostat buď o víkendu, nebo spíš v příštím týdnu.

Otázkou je, jak rozsáhlý výkon na střevech musel být, a zda mu lékaři museli opět provést dočasný vývod. Či co bude následovat. Všichni věří, že šlo opravdu jen o tuto komplikaci a bude co nejdříve v pořádku.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve