Mareš zešílel, chce za vstupenku milion! Dali byste tyhle peníze?

 Celebrity 
08. února 2017 13:20 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Lístek na Leoše Mareše za milion? No, proč ne...? Instagram L. Mareše
Vstupenka za milion korun na Leoše Mareše? To není fór, ale realita! Moderátor bude letos v dubnu slavit čtyřicátiny. Rozhodl se udělat to ve velkém a jak je o něm známo - luxusně a na úrovni. Ale slavit nebude sám!

Leoš bude slavit své kulatiny s tisíci lidmi. Půjde o velkolepou párty ve Foru Karlín. Opráší tak svoje hity jako Tři slova, Miluju, Nejlepší nápad nebo Lži jsou jako déšť.
Vstupenky se již prodávají a začínají na tisícikoruně. Pro bohatší mohou stát od 10 000 do milionu korun. Za tuto obří částku dostane zájemce od Leoše i jeho proslavený kožich.

„Nejsem zpěvák a nikdy jsem se za něj nepovažoval. Jako dýdžejovi se mi ale hodilo mít svoje vlastní věci, proto jsem kdysi natočil tři alba. Napadlo mě, že bych mohl uspořádat svůj první a zároveň poslední koncert v životě. Hodně teď samozřejmě řešíme charitativní podtext akce,“ vysvětlil až "nehoráznou" cenu vstupenky Leoš. 

Právě výtěžek z akce půjde na charitativní projekt s dětmi, který moderátor už dlouho podporuje. Strach z toho, že by na Mareše nikdo nepřišel, mít nemusí. Každý bude zvědavý na jeho "pěvecké umění", ale i na celkovou formu akce s charitativním podtextem.

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve