Krainová a šperky prostě patří k sobě!

 Celebrity 
30. ledna 2017 13:20 / Marek Pokorný
  0
📷
3 fotografie v galerii
Simona Krainová miluje šperky a ví přesně, jaké si vybrat! J. Hauer
Žena bez šperků, to je jako pláž bez písku nebo les bez stromů. Simona Krainová vždy ví, jak být sexy a mít šmrc. Jako skoro každá žena miluje šperky. I proto se stala ambasadorkou jedné ze značek, která je jí blízká!

Prezentaci kolekce šperků, které jsou originální, nadčasové, luxusní, navštívila celá řada hostí, modelek, zástupců českého šoubyznysu. Ale největší zájem se strhl právě o Krainovou.

„Mám ráda šperky Tous, protože jsou krásné, nadčasové a nám ženám sluší. Kromě jiného, mám od nich přívěšek s medvídkem, a ten je prostě takovým mým nejoblíbenějším,” prozradila Simona Krainová.

Módní značka Tous není jen čistě o špercích, ale i o hodinkách a kabelkách. A to, jak je známo, milé dámy, je pro každou ženu doslova magnet.

„Pokud hledáte dostupný luxus,který je navíc trendy, tak rozhodně tuhle značku. Vloni jsem v v OC Černý Most otevírala jejich první butik a jsem moc ráda, že se značka šíří dál mezi lidi….  Je tam tolik nádherných věciček!!!" rozplívala se Simona. 

„Bude Valentýn, tak třeba kdyby pánové nevědli co svým drahým polovičkám, ale nebo třeba maminkám, babičkám i k narozeninám měli pořídit, tak je moc ráda budu inspirovat,” poradila Krainová. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít