Česká Miss se spojila s Krainovou! Víme, jakou má pozici!

 Celebrity 
13. ledna 2017 03:35 / Marek Pokorný
  0
📷
5 fotografií v galerii
Už na tiskovce České Miss vládla skvělá a přátelská nálada! Miss Events
Když se řekne Česká Miss, každému se vybaví kdysi prestižní soutěž krásy. Slávu a glanc bohužel v posledních letech ztrácela. Nyní s novými majiteli, novou koncepcí a opět snad i s televizním partnerem se jí pokusí zachránit. A pomoct má i topmodelka Simona Krainová!

Kdo jiný, než právě Simona Krainová, která se vyzná ve světě modelingu jako málokdo? I proto se ředitelka a bývalá miss Eva Čerešňáková a její manžel, podnikatel Martin Ditmar obrátili právě na ni!

„Chceme s dívkami pracovat pod dohledem odborníků, bude zapojeno mnoho známých tváří, vítězky minulých ročníků coby mentorky, topmodelka Simona Krainová. Simona je vnímaná velmi pozitivně, má za sebou zkušenosti ze světa modelingu, je velký profík, je vzorem, inspirací. Chceme dívkám nabídnout, aby nahlédly do světa, který Simona skvěle zná," vysvětlila Eva Čerešňáková.

Jednou z novinek je, že dívky povedou coby mentorky kromě Krainové i bývalé vítězky České Miss Nikol Švantnerová (23), Tereza Fajksová (27), Eliška Bučková (27) a Aneta Vignerová (29).

Simona je ale podle vedení České Miss, která se bude jmenovat Hledá se Česká Miss a vysílat ji opět bude televize Prima, doslova top guru. „Jsem potěšena touto nabídkou spoluprací. Modeling je krásná záležitost, ale i dřina. To ty dívky, které se přihlásily, většinou vědí. A já se jim budu snažit vštěpit vše, aby byly úspěšné, aby se uměly ve světě modelingu pohybovat, a přitom zůstaly své," prozradila stále krásná Simona.  

Právě spojení s Krainovou a nové nápady nejspíš Českou Miss zachrání a navrátí ji lesk české kulturní a mediální scény! 

 

 

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod