Vágner s Nývltovou oslavili Halloweena stylově! S urvanou rukou!

 Celebrity 
01. listopadu 2016 03:45 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Kamila Nývltová s Josefem Vágnerem velmi stylově na halloweenském vystoupení! Grevin
Pěvěčtí a herečtí kolegové Kamila Nývltová a Josef Vágner oslavili Halloweena stylově a hned dvakrát. V rámci představení v centru Prahy si dokonce užili i strašidelných rekvizit a hodně se u toho pobavili! Mladý zpěvák si ze svého momentálního handicapu dokonce udělal přednost!

Hrají spolu v muzikálech Dracula, Angelika či Kleopatra. Každý má pak i své další a sólové projekty. Přesto se sešli v pražském Grévinu v rámci Halloweenských večerů a pobavili vždy desítky lidí.

Josef Vágner podstoupil před třemi týdny operai ramene, respektive utržených vazů a tak má ruku v závěsu. "Ještě dva týdny budu mít, pak mě čeká rehabilitace. Ale funguju, tedy snažím se," svěřil se v rámci talk show sympatický zpěvák, který je synem českého hitmakera Karla Vágnera.

To jeho kolegyně Kamila Nývltová, která 11. listopadu pokřtí své nové CD a taky vlastní víno zkonstatovala, že na halloweenském představení jsou vlastně správně! "Tak téměř v každém muzikálu, v kterém spolu s Pepou hrajeme, umírá. A někde ho dokonce i zabiju. Takže jste si nemohli vybrat stylovější hosty," smála se Nývltová. Sama si užila velkého podkana a její kolega zpíval s urvanou rukou. 

Na štěstí ne svou, ale šlo o rekvizity. "Tohle mi dát někdo v živé podobě, proskočím stropem a už mě nikdy nikdo neuvidí," smála se a mazlila s umělým potkanem, zatímco Pepa Vágner si dělal legráci s umělou rukou, která byla velmi autentická. Každý zazpívali své věci a pak si střihli duet s příhodným názvem Je to nebezpečné.

Oba čekají Adventní i Vánoční koncerty, vystoupení na večírcích a různých akcích. A Pepa dokonce přiznal, že na Silvestra bude mít fofry. "Odehraji v Praze představení a pofrčím do Krkonoš, kde budu mít asi hned dvě silvestrovká vystoupení. Ale mě to nevadí, já tenhle svátek nějak dvakrát moc neprožívám," dodal.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008