Zagorka má doma drsňáka! Totálně "vyfuckoval" režiséra!

 Celebrity 
31. října 2016 03:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Štefan Margita se nezdá, ale někdy se umí pořádně naštvat! Ovšem ne na Hanku Zagorovou! Profimedia
Národem milovaná Hana Zagorová má doma pořádného drsňáka. Kdo by to byl býval řekl, že vždy milý, vtipný a romantický operní pěvěc Štefan Margita může být hodně drsný, až "krutopřísný", že umí zakřiček a hlavně do oněch míst poslat třeba samotného režiséra?
Margita je čověk, na kterém lze za určitých okolností dříví štípat. Svědomitý i trpělivý, ale pokud se někdo chová nadřazeně, zdržuje a nebo má pocit, že ze sebe dělá mistra světa, umí i sám velký operní hlas pořádně zakročit. A je mu jedno, zda je to rekvizitář, kolega nebo režisér.

"Nejvíc mě asi vytočil režisér, který zastavil generálku před publikem a zařval: Stooooop! One centimetre to the right side! (Běžte o centimetr doprava),“ zavzpomínal Štefan Margita, který si takový přístup v žádném případě líbit nenechal.

„Řekl jsem mu: Fuck you!(Jdi do p....e!) Pokud měl nějaké připomínky, mohl mi je říct na zkouškách. Ale při generálce a před publikem...?" podivoval se operní pěvec s tím, že se mu takový přístup vyplatil.

„Pak byl ke mně ze všech nejmilejší. Byl to přesně ten typ, který nemá moc odvahy, lekl se a byl klid,“ dodal manžel Hany Zagorové, na kterou je vždy milý a galantní. A ke všemu i vtipný.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?