Smutné! Tereza Brodská naznačila, že s Janou Brejchovou je to špatné!

 Celebrity 
31. října 2016 02:40 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jana Brejchová je na tom podle dcery Terezy poměrně špatně! archiv
Už je to tak a jiné to asi už nebude. Rozhodně ne lepší. Herečka Jana Brejchová je na tom špatně. Nemůže opustit nemocniční oddělení a dokonce ani lůžko. Naznačila to její dcera, taktéž herečka Tereza Brodská.
Česká Bartotka je už třetím rokem mimo veřejný život, a poté co upadla, způsobila si úraz, rozjel se i problém s mozkem. Nějakou dobu žije na LDN oddělení v Motole, kam za ní chodí a smí jen a jen rodina. Jinak nikdo. Ani si to nepřeje.

"Ten stav není ani lepší, ani horší. Lepší už to nebude a budeme jen doufat, že ani horší! Maminka je stále v nemocnici a je upoutána na lůžko," prozradila Brodská to, o čem se doposud jen spekulovalo.

Brejchová už nechodí a je v podstatě ležící pacient. "Ona potřebuje čtyřiadvacetihodinovou lékařskou péči a doma ji mít nemůžu, ani by to v tomto stavu nešlo. Ten stav to neumožňuje...“ podotkla smutně Brodská, která si však uvědomuje realitu.

Za maminkou chodí téměř denně a je u ní několik hodin, případně jí střídá manžel a další členové rodiny. Nikoho jiného Brejchová vidět nechce, i přesto, že jí dcera nabízela, že by za ní někdo z kolegů zašel. Ale nechtěla. "Maminka se už se všemi tak nějak rozloučila... nepřeje si návštěvy....," dodala Tereza Brodská.

Brejchová která má pouze světlé chvilky asi nechce, aby jí kdokoli viděl v tomto stavu. Smutné však je, že je to druhá herečka, která takto pomalu na LDN v Motole odchází. První je Luba Skořepová. Rovněž je vážně nemocný a stále ležící pacient, který potřebuje trvalou péči. Ani ona se už na divadelní prkna či před kameru už nikdy nevrátí!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008