Dobrá zpráva pro diváky: Policie Modrava 2 dotočena! Víme, kdy poběží v televizi!

 Celebrity 
23. října 2016 03:58 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Policie Modrava je dotočena. Opět diváci uvidí třeba Jaroslava Satoranského, Filipa Tomsu nebo Michala Holána! TV Nova
Pokračování nejúspěšnějšího seriálu posledního desetiletí Policie Modrava je dotočeno. Před pár dny na Šumavě režisér Jaroslav Soukup a jeho tým dotočili poslední záběry a nyní se vše přesouvá do střižny a laboratoří. Víme, kdy se na příběhy můžete těšit!
"Byla to úžasná práce s úžasnými lidmi a měli jsme v podstatě štěstí, že když bylo hezky, točili jsme venku, když bylo ošklivo, tak uvnitř," prozradil režisér Soukup, který strávil se štábem na Šumavě čtyři měsíc.

Točilo se v Srní a okolí, ale také v Kašperských Horách, na Modravě i v Klatovech. Opět se mohou diváci těšit na své oblíbené hrdiny, včele se Soňou Norisovou, Filipem Tomsou, Michalem Holánem, Jaroslavem Satoranským, Táňou Medveckou, Janou Bouškovou, Jaroslavou Stránskou a dalšími.

"Bylo to super a opravdu je mi ctí, že jsem se tohohle skvělého projektu mohl zúčastnit. Zase úžasná doba strávená v krásné přírodě. Prostě skvělý, báječný, super," vychvaloval si natáčení, kolegy, štáb herec a dabér Michal Holán, který hraje policajta Jáju, neustále na vše říkající "jasnačka"!

A kdy že se diváci mohou na nové díly Police Modrava těšit? "Tady je naplánováno, že Modrava bude do vysílání nasazena na jaře příštího roku. Čeká se, že to opět bude hodně úspěšné. Je to osm dílů, takže tomu všichni hodně věří," dodal pro VIPstory.cz zdroj z Novy, která se na výrobě seriálu podílí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve