S tímhle samečkem si Eva Perkausová skvěle rozuměla! Jenže on čeká dítě s jinou!

 Celebrity 
21. října 2016 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Eva Perkausová a Petr Vojnar si po celou dobu akce měli co říct! Petr Mráček
Moderátorka TOP Star magazínu Eva Perkausová je magnet pro chlapy. Je mladá, krásná, talentovaná a ke všemu vtipná. Není divu, že na prezentaci nového fitka Hanky Kynychové o ní byl velký zájem.
Zvlášť dobře si rozuměla s urostlým moderátorem Petra Vojnarem, na kterého si kdekterá žena myslí... Měli si ti dva asi o čem povídat, protože se od sebe skoro neodtrhli. Ale ve vší počestnosti. Eva je sice oficiálně single, ale Vojnar je zadaný. A dokonce s přítelkyní čeká dítě.

"Ne, my jsme kamarádi a jen si tu tak povídáme. Musíme to všechno zdrbat," usmíval se Petr Vojnar, který je sám zvědav na to, jaký že bude táta, až se to malé narodí.

Eva Perkausová rozdávala úsměvy na všechny světové strany. Byla, jako vždy, milá, usměvavá a nové fitko se jí líbilo. "Je to tu krásné a přišli samí fajn lidé. Cítím se tu skvěle a budu sem chodit," práskla blonďatá kráska z Primy.

"Eva je krásná holka a rozhodně nepotřebuje nějaké zásadní cvičení. Má dokonalou postavu. Ale když bude chtít být fit a mít dobře zpevněnou postavu, rádi se tu o ni postaráme," svěřila se Hanka Kynychová, která přivítala ve svém fitku na dvacítku celebrit, včetně Petry Janů, Leony Machálkové, Jana Rosáka, Hany Gregorové, Radima Schwaba, Kristýny Janáčkové, Káji Pavlíčka, Reginy Řandové a mnohých dalších.

A pokud vás zajímá, kdy odcházeli Vojnar s Perkausovou, tak oba ještě za světla a každý sám a do svého domova.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod