Gottova nenávist k ex kamarádovi trvá! Hodně smutný pohled!

 Celebrity 
18. října 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott s mluvčí v první řadě a o dvě řady dál bývalý kamarád Milan Drobný s manželkou! Profimedia
Karel Gott si přišel pro prestižní ocenění sdružení ARTES a vstoupil do síně slávy. Stal se Mistrem zábavního umění. Jenže co je mu to platné, když v sále měl dávného kamaráda, s nímž se na sebe ani nepodívali!
Karel Gott a Milan Drobný bývali přáteli už od studentských let. Po nedávném incidentu s Mistrovou ženou je konec. Na udílení cen se k sobě vůbec neznali a to oba pány dělila jen jedna řada sedadel.

Všichni se tak přesvědčili, že nenávist Gotta ke zpěvákovi Milanovi Drobnému přetrvává a je bohužel už asi napořád. Gott usedl se svou mluvčí Anetou Stolzovou v první řadě, zatímco Milan Drobný s manželkou o několik řad dál. Vůbec se na sebe nepodívali.

„Vypadalo to, jak když se neznají a ani jejich pohledy se nestřetly. Milan dělal, jako že tam Karel není a naopak. Hodně smutné. Ale Gott měl dokonce říct, že se s Drobným rozhodně nechce potkat.

„Samozřejmě, že jsem Karla viděl. Já mu pořád přeju všechno dobré. Snad jednou pochopí, kdo měl pravdu a kdo to s ním myslí dobře,“ řekl zpěvák a kolega Gotta.

Mistr se s ním pře pár měsíci rozkmotřil poté, co Drobný slovně zaútočil na Ivanu Gottovou a osočil ji, že s Karlem manipuluje a nechce k němu pustit přátele. To Gott cítil jako útok na sebe i svou rodinu a vymazal Drobného z telefonního seznamu i života. Smutný pohled na konec jednoho hodně dlouhého přátelství.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod