Nadšený i zoufalý Karel Gott! Co se to zase u Mistra děje?

 Celebrity 
20. října 2016 04:52 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karla Gotta nadchlo setkání s tibetským duchovním vůdcem dalajlámou... Facebook K. Gotta
Hodně rozpolcené pocity má Karel Gott z těchto dní. Na jedné straně prožil úžasné chvíle v O2 areně na Českém mejdanu, kde zazpíval jako jeden z hostí a včera se následně sešel s dalajlámou. Na druhé straně jeho "nepřítel" Milan Drobný píše ostrý dopis jeho ženě! Co teď s tím?
Gott se pochlubil, že setkání s dalajlámou byl velikým zážitkem a zcela jistě mu dodal energii po boji se zákeřnou nemocí. Na druhé straně je zděšený z toho, co prý vyvádí jeho, dnes už bývalý kamarád Milan Drobný.

Ten prý posbíral utajované informace o dávných spolupracovnících Mistra a rozhodl se mu je předat. Protože ale Gott se s Drobným odmítá setkat, napsal dopis jeho ženě Ivaně, kterou ještě nedávno označil v podstatě za satorii, která zavírá Karla do zlaté klece!

„Mám materiály, z nichž by Karel zjistil, jak se mýlil, když věřil jistým lidem okolo sebe,“ píše Drobný. „Nyní ho tím nebudu zatěžovat, ale chtěl bych se sejít s Vámi a seznámit Vás s nimi. Měla byste si najít čas,“ žádá v dopise Slavíkovu manželku.

Jak zjistil Blesk zjistil, šlo například o to, jak bývalý spolupracovník Jan Svrček (†54) okrádal Gotta při rekonstrukci vily v Jevanech. Pak se Drobný v dopise vrací ke sváru, který se mezi ním a Slavíkovou manželkou rozhořel. Gottové vyčítá, že nechce svolit k setkání mezi ním a Karlem.

A byl ostrý! „Nemáte právo obracet Karla proti mně! Měla byste spíš pomáhat, a ne bourat letité vztahy,“ napsal Milan Drobný, ovšem odpovědi ať už od Ivany nebo od Karla se doposud stále nedočkal.

"Pokud vím, Karle na to nebude reagovat a jeho žena taky ne. Milan má asi smůlu," řekl pro VIPstory.cz jeden z jeho blízkých přátel.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve