Vykašlal se na Gombitovou, Bůh ho potrestal!

 Celebrity 
15. října 2016 03:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Marika Gombitová byla z rozhodnutí svého přítele velmi zklamána!  archiv
Partneři jsou od toho, aby v nejtěžších situacích v životě stáli při nás. Bohužel takové štěstí neměla slovenská pěvecká legenda Marika Gombitová, která hlásí obrovský comeback. Když jí bylo nejhůře, chlap se na ní vykašlala. Pak ho ale Pánbůh potrestal!
Když utrpěla těžkou nehodu, dostala se na invalidní vozík. Pak si našla partnera, který se ale zachoval jako srab a zpěvačku, psychicky na dně, opustil.

Marika Gombitová byla již sedm let na vozíčku, když se s kamarádkou vydala do Itálie, kde poznala svého vysněného muže.Jmenoval se Albert. Zámožný muž, který dodával pravé perly do sítě zlatnictví po celé zemi.

„Potkala jsem tam osudovou lásku svého života. Hned první večer přeskočila jiskra,“ popisuje zpěvačka v knize Úlomky vzpomínek.Albert se do Mariky rovněž zamiloval. S láskou ji obletoval, nosil dary a dokonce si pouštěl její písničky. „Bylo to období plné lásky a štěstí,“ vzpomíná Gombitová dodnes.

Její přítel si handicap své milé uvědomoval, dokonce jí nechal postavit vozík na míru. Po nějakém čase ji představil i své rodině a začali plánovat adopci miminka. Albertova rodina poslala Mariku na vyšetření, protože chtěli vědět, jestli se ještě někdy postaví na nohy. Bohužel se ale dočkali zprávy o tom, že chodit prostě nebude. A to sehrálo roli.

Zpěvačka se s touto skutečností smířila a odletěla domů, kde čekala na svého přítele, ale její drahý ne! „Když stál ve dveřích, cítila jsem, že něco není v pořádku, byl odtažitý. Jeho rodina usoudila, že si nemůže při své práci dovolit mít doma invalidní ženu. Tehdy jsem si přestala věřit,“ přiznala zpěvačka. Jenže boží mlýny melou pomalu, ale jistě. A ne snad, že by to Italovi někdo přál, ale přišel trest.

Před dvanácti lety měl Albert velikou nehodu. "Miloval motorky a jezdil i na rallye Paříž Dakar, kde testoval nový model. Najel do výmolu, vyletěl do výšky a těžký stroj spadl na něj. Po neštěstí zůstal na vozíku," podotkla Gombitová.

Až poté si nejspíš uvědomil, co udělal a jak těžké to pro Mariku muselo být. Dnes nejspíš žije někde v Itálii a ani hromady perel mu nejsou k ničemu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve