Proboha, co se mu zase stalo? Mladý český zpěvák po operaci!

 Celebrity 
16. října 2016 04:52 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Josef Vágner s přítelkyní Marlen a do modra laděnou závěsnou ortézou na premiéře muzikálu Bonnie & Clyde! Profimedia
Tak mladý a už tolik stehů za poslední měsíce na těle! Co proboha zase dělal zpěvák a herec Josef Vágner? Na premiéře nového muzikálu Bonne & Clyde se objevil s přítelkyní, ale taky rukou v závěsné ortéze.
"Nějak mi pořád vypadávalo rameno, tak jsem si to nechal spravit," smál se na celé kolo sympaťák, který momentálně hraje a zpívá v Mýdlovém princi, Draculovi, Angelice, Antoniettě, ale i na řadě vystoupení po republice.

V létě podstoupil menší operaci kolene a čeká ho zřejmě příští rok další. "Prostě je toho teď víc, ale zvládám to. Už jsem si zvykl," říká Pepa Vágner, který na svůj věk - 26 let, je spíš jak válečný invalida. Protože má ale zpěvák rád pohyb, sport a chvíli neposedí, některé úrazy i staršího data, se občas ozvou.

Rameno mu například "vypadlo" při jednom z představení v Divadle Broadwayi a záchranáři mu ho nejprve o dveře nahodili. Vágner představení v bolestech dohrál a až pak se nechal v nemocnici ošetřit. Proto nyní musel na operaci, aby bylo vše v pořádku. Ruku v závěsu bude mít ještě pár týdnů, pak ho čeká rehabilitace.

Je ale estét, protože k modré ortéze zvolil i modrý oblek. Nebo, že by naopak? Se stylingem mu jistě pomáhala jeho přítelkyně Marlen , které to rovněž velmi slušelo.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod