Slováček je kanec! Patrasová chce sex?

 Celebrity 
14. října 2016 03:59 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dáda má hřebce z Itálie, Felix milenku z Čech a oba jsou spokojení! Profimedia
Felix Slováček byl vždycky do větru, o tom žádná. Teď se konečně přiznal, že svou Dádu Patrasovou už nemiluje, ale má plnou hlavu milenky Lucie Gelemové. Svou ženu ale obvinil z toho, že od něj chce pořád sex!
Patrasová má přitom už svého italského hřebce, který je momentálně v Praze a s nímž tráví veškerý čas. Dokonce i na hotelu, kde je ubytovaný.

"Máme s Felixem přátelský vztah. Já mám svého přítele, on svou přítelkyni. Jsme spolu skoro 40 let, máme spolu děti a on o rozvod nestojí," říká Patrasová, která si užívá divokých hrátek s Italem, zatímco Slováček řádí v posteli s Gelemovou.

Rozvod se zatím konat nebude. Důvod je prozaický - majetek. Ten se odhaduje až na 100 milionů korun a Felix, který v letošních krajských volbách zcela propadl, by se musel dělit. A to se mu nechce. Zatím to tedy zůstane tak, že Slováček s Patrasovou zůstanou manželi, ale každý si bude hrabat na svém písečku.

"Felix byl vždycky pořádný kanec a Dáda? Nikdy nebyla svatá, ale pořád to drželi v mezích. Teď jim na stará kolena trochu hráblo. Ale kdo chce kam, pomozme mu tam," konstatovala situaci jedna z jejich rodinných známých.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008