ODHALENÍ: Nejslavnější česká zpěvačka musela na potrat!

 Celebrity 
14. října 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Haně Zagorové nebylo dopřáno mít vlastní děti. A pak ani adoptované... archiv H. Zagorové
Nejslavnější česká zpěvačka, která každý rok a někdy i dvakrát v klidu naplní pražskou Lucernu, musela na potrat. Jde o desítky let starou záležitost a důvody byly čistě zdravotní. Pokud by to neudělala, měla by dnes, pokud vůbec, těžce postižené dítě!
Hana Zagorová trpěla před mnoha a moha lety vzácnou poruchou krvetvorby. Nešlo o leukémii, jak se spekulovalo, ale o nemoc podobnou. Podstoupila léčbu, ale zachránily ji i bylinky od zkušeného léčitele. Mateřství však kvůli těžké nemoci musela oželet.

Milovaná Zagorka, kterou dodnes “žerou mladí, střední věk i staří, byla těhotná. Musela však podstoupil umělé přerušení těhotenství, což byl pro ni veliký šok.

„Je to pravda. To bylo v době, kdy jsem kvůli nemoci podstupovala léčebnou kůru, a mé tělo bylo plné kortikoidů. To by s mateřstvím vůbec nešlo dohromady. Narodilo by se postižené dítě,“ přiznala zpěvačka v rozhovoru pro týdeník Téma.

O té době nechce příliš mluvit, přesto zavzpomínala i na to, že dítě i pak mohla mít, i když ne svoje. Chtěla adoptovat holčičku. A už se to málem podařilo. Jenže… „Byla to holčička, která měla rodinu. Neměla jsem ji ani týden, když někdo donesl její babičce, že ji mám adoptovat a ona se ozvala,“ zavzpomínala Hana Zagorová.

Důvody, proč se tak stalo a dítě jí vzali, dodnes zcela jasně neví, jen tuší. „Myslím, že stačilo vědět, kam by dítě mělo přijít. Najednou byl konec. A já si uzavřela celou tuto kapitolu. Vím, že mi prostě není přáno…,“ dodala Zagorová, pro kterou se tak práce, zpívání a fanouškové staly smyslem života. A v posledních letech i její milovaný manžel, pěvec Štefan Margita.
Témata: Hana Zagorová
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum