DARA ROLINS PLÁČE! Zemřela její manažerka a kamarádka Skallová!

 Celebrity 
28. září 2016 08:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Eva Skallová patřila k nejbližším lidem zpěvačky Dary Rolins! Profimedia
Dara Rolins je v slzách. Její manažerka a nejlepší kamarádka Eva Skallová zemřela! Velmi statečně, už podruhé ve svém životě bojovala se zákeřnou nemocí. Svůj boj však včera prohrála. Bylo jí pouhých 36 let!
Informaci o úmrtí přinesl server Fakt24.sk. V posledním období se mělo známé kamarádce Dary Rolins přitížit, a proto musela být převezena do nemocnice. Nemoc se totiž rozšířila a lékaři přišli se zdrcující zprávou. Rakovinu se zastavit nepodařilo, právě naopak.

Eva Skallová patřila dlouhodobě k nejúspěšnějším manažerům v Čechách i na Slovensku. Dara Rolins se během desetiletého zastupování známé manažerky udržela na vrcholu popularity. Obě ženy se navíc tak spřátelily, že byly jako nerozlučná dvojčata. Pak ale přišla krutá rána v podobě diagnózy.

"Byla jsem velmi unavená. A podrážděná. Stále mě bolela záda. Začala jsem to řešit na úrovni čínských lékařů, přes evropskou medicínu, východní medicínu a nic mi nepomáhalo. Až fyzioterapeut mi párkrát pohnul nohou a řekl, že se mu to nelíbí. Že tam něco je. Tak jsem šla na sono, na CT a už jsem se vezla. Myslela jsem si kdeco. Jen ne, že mám takovou nemoc. doma to nepojmenováváme. Nemáme rádi. To slovo vůbec nevyslovujeme. Buď je to nemoc, nebo sra*ka," řekla nedávno v exkluzivním rozhovoru pro deník Plus1deň.

Skallová se tak změnil ze dne na den život. Okamžitě musela změnit téměř vše, co do té doby bylo pro úspěšnou ženu samozřejmostí. Rozhodla se prostě bojovat. Vzdát se zákeřné rakovině? To nebyl plán, který by chtěla Darina manažerka absolvovat. "Člověk nemůže rezignovat. Musí se o sebe starat. Snažit se být pěkný alespoň pro dnešní den. Zítra mi může být špatně. Není to úplně můj případ, ale ženy mohou přijít například o prs ... co je velký zásah do intimnosti a sebevědomí ženy. Když se psychika zlomí, nemoc zvítězí. Bojuji každý den. Nechci rezignovat..,“ říkala Eva Skallová.

Bohužel maminka malé Lottinky zákeřné nemoci podlehla. Sama Dara Rolins nemůže zprávě věřit, i když tušila, že se blíží konec.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47