Na Štědrý den se Filipovi Renčovi narodila dcera

 Celebrity 
27. prosince 2017 02:09 / Marcela Plachá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Filip s těhotnou Marií na premiéře filmu Kvarteto Showpix
Dvaapadesátiletý režisér Filip Renč je novopečeným tatínkem. Přesně na Vánoce mu třicetiletá manželka Marie porodila dceru.

Holčička Sofie Marie Renčová se narodila 24. prosince v 10:25 v pražské porodnici u Apolináře. O šťastné události informoval server iDNES.cz. "Jsem ten nejšťastnější chlap na světě,“ řekl známý režisér, který byl také u porodu. „Nádherný zážitek, který jsem ještě neměl možnost zažít,“ konstatoval dvaapadesátiletý Renč. Holčička dostala jméno Sofie Marie Renčová. „Sofie je nádherné jméno, které jsem vybral a Maruška s tím souhlasila,“ uvedl pro iDNES.cz nadšený tatínek, který má z předchozího krátkého vztahu ještě šestnáctiletou dceru Natálii. 

 

Svou současnou manželku Marii (Kružíkovou), která je o 22 let mladší, si vzal letos 22. září v Arcibiskupském paláci v Praze. „Prožíváme nejkrásnější období. Už naše svatba byla přesně taková, jakou jsme si přáli. Svatební noc byla, ale podrobnosti si necháme pro sebe,“ řekla tenkrát pro Blesk.cz Marie. Svatební cestu strávila zamilovaná dvojice na Kanárských ostrovech.

Aktuálně Filip Renč očekává ještě premiéru svého nového filmu, který natočil podle knihy Haliny Pawlowské Zoufalé ženy dělají zoufalé činy. V kinech má být od 18. ledna a jednu z rolí v něm ztvárnila právě jeho manželka Marie.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47