Nová kriminálka s Kotkem a Bartoškou startuje! To musíte vidět!

 Celebrity 
24. srpna 2016 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Mordparta! Nový seriál na Primě s hvězdným obsazením! FTV Prima
Do českých obýváků vtrhne v neděli nová detektivka. A to musíte vidět. Už kvůli skvělému obsazení. Díky Mordpartě, jak se nový seriál na Primě jmenuje, svůj velký návrat hlásí Jiří Bartoška, který stejně jako Karel Gott bojoval s rakovinou mízních uzlin!

Kromě Barťáka se můžete těšit i Vojtu Kotka, Pavla Baťka, Markétu Plánkovou nebo Jiřího Bábku. Herci si natáčení fakt "užívali". Nebyla to prý rozhodně procházka růžovým sadem!

„Obzvlášť třeba pro mě, když jsem musela v rámci role na pitevnu. Nebylo to příjemné, všude ten nasládlý zápach,“ prozradila Plánková, která ovšem jako správná profesionálka i tuhle nepříjemnost překonala. Hraje bývalou právničku, která přesedlala do světa vražd a temnoty a policejní uniformu oblékla vůbec poprvé v životě. Změnila kvůli tomu i barvu vlasů.

Seriál Mordparta vtrhne na obazovky v neděli 28. srpna a tvůrci slibují, že se diváci nudit rozhodně nebudou! Mordparta je dobře napsaná, líbí se mi na ní, že každý díl je jeden ucelený případ. Zároveň každý detektiv tam má linku, která proplouvá všemi díly," prozradil Pavel Batěk.

Také Jiří Bartoška přiznal, že to ne vždy bylo zrovna jednoduché natáčení, ale je rád, že do projektu šel. Už proto, že je to žánr, který dlouho nedělal. A všichni jsou, jak jinak, zvědavi i na Vojtu Kotka, kterého doposud známe buď jako puberťáka, nebo jako slaďouše.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008