Co chystá zamilovaná seniorka Gregorová? Že by svatba s Koptíkem?

 Celebrity 
24. července 2016 04:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hana Gregorová a Ondřej Koptík, jako dvě hrdličky! Bude svatba ještě letos?  Profimedia
Hana Gregorová prožívá velmi přelomový rok. Oženila podruhé syna, má nového přítele, Ondřeje Koptíka, chystá se na novou sezónu Divadla Radka Brzobohatého. Ale co další plány na druhou půlku léta a roku? Že by svatba s o 32 let mladším zajíčkem?

Jedna svatba, zdá se, Haně Gregorové stačila. Ale to, že by se mohla znovu vdát, nepopírá. Jen na otázky tohoto typu odpovídá zásadně: "Uvidíme...". Ovšem momentálně to neřeší a chystá se odpočívat.

"Určitě chci jet někam na dovolenou, pak taky na Slovensko, a to aspoň na měsíc. Hlavně bych si chtěla odpočinout a připravit se na začátek nové sezóny. V Divadle Radka Brzobohatého jsme neměli až tak moc premiér, ale ve spojení s natáčením to byl hodně náročný rok," říká zamilovaná seniorka a taky jedna z hvězd seriálu Přístav na Primě.

Léto má ráda a užívá si ho. To letošní po boku vysokého, urostlého kolouška, který je pro ní inspirací a novou živou vodou v životě. "Ráda peču a vařím, k létu patří taky grilování, i to mám ráda, hlavně když se sejdou přátelé. Maso mám nejraději jen osolené a opepřené, třeba krkovici, maso je nejlepší jen jednoduše upravené, není potřeba kombinovat spoustu koření. V létě připravuji taky hodně zeleninové saláty a peču koláče ze sezónního ovoce," pochlubila se Hana Gregorová.

A zda bude svatba? Opět odpovídá: "Uvidíme...". Ovšem zdá se, že jejímu milému by se to líbilo. Sám se rozvádí, i když s manželkou má dvě děti. To Gregorová, vzhledem ke svému věku, je přeci jen opatrnější!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve