Odhalení první ženy Harapese! Ale Zagorka to rozhodně nebyla!

 Celebrity 
23. července 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Tohle byla první žena Vlastimila Harapese! Bývalá herečka, dnes fyzioterapeutka Elena Strupková! archiv
V neděli oslaví baletní mistr a možná budoucí politik Vlastimil Harapes 70. narozeniny. To, že se celý život veřejně nepřiznal k jiné sexuální orientaci, všichni vědí. I to, že byl původně ženatý se zpěvačkou Hanou Zagorovou, která v září také oslaví sedmdesátiny. Ale ona nebyla jeho jedinou a první ženou!

Se “Zagorkou“ byli v letech 1986-1992, byť už tehdy měl Harapes blíže k mužům, než k ženám a vztah byl vesměs formální. Před tím se ale, zřejmě kvůli soudruhům, oženil poprvé. Jeho manželkou byla údajná lesbička, bývalá herečka, jinak vyhlášená fyzioterapeutka Elena Strupková.

„Byli spolu krátce, ale byli spíš kamarádi. Ona je jinak orientována a on taky. Proč si tehdy vzal Hanku, taky nikdo neví. Nicméně Elen se už nevdala,“ prozradil VIPstory.cz známý Vlastimila Harapese.

Strupkovou znají diváci filmů a komedií ze 70. či 80. let minulého století. Zahrála si v Panu Tau, květinářku ve sci-fi komedii Zítra vstanu a opařím se čajem, letušku v Poplachu v oblacích. Hrála i sekretářku Miloše Kopeckého v komedii Jak napálit advokáta. Nechyběly ani filmy jako Návštěvníci, Kačenka a strašidla. Poslední malou roli si zahrála v Maigretovi a obchodníkovi s vínem! 7

Nyní se Elena Strupková ve svých 68. letech věnuje fyzioterapii, poradenství a pomoci lidem. Spolupracuje třeba s táborským hospicem a podobně. Zda se s Vlastimilem Harapesem vídají, není jasné. Ale proč ne? Sám budoucí oslavenec má dobrý vztah dodnes i s Hankou Zagorovou.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít