Český Justin Bieber a brácha Davida Gránského Tom Sean ukázal svůj chobot

 Celebrity 
29. května 2020 18:36 / René Černý
  0
📷
14 fotografií v galerii
Zpěvák a influencer Tom Sean ukázal obří frňák Archiv Divadélka Radka Brzobohatého
Hovoří se o něm jako o českém Justinu Bieberovi. Zpěvák, influencer a idol teenagerek Tom Sean, který je mladším bratrem herce, zpěváka a moderátora Davida Gránského, ukázal svůj chobot. Tedy frňák... tedy nos. Co se mu to stalo? Že by se na něm vyřádil nějaký renomovaný plastický chirurg?

Tomáš Pšenička alias Tom Sean dostal od režisérky Hany Gregorové v Divadélku Radka Brzobohatého ve Strašnickém divadle Solidarita roli v představení Cyrano autorské dvojice Ľubomír Feldek-Ondřej Gregor Brzobohatý. A jaký by to byl Cyrano bez pořádného nosu. 

Speciálně vytvořený frňák, který vypadá spíš jako chobot, ale je velmi realistický a výtvarník David Šesták jej vyrobil naprosto senzačně, bude mít představitel hlavní role, herec a moderátor Vojta Efler. Toho diváci znají mimo jiné ze seriálu Ordinace v růžové zahradě jako kapitána Janáka. 

Tom Sean si ale, stejně jako sama Hana Gregorová, Eva Burešová nebo třeba herečka Irena Máchová, při kostýmové zkoušce frňák zkusil. 

"Je to pecka... Tome, ukaž svůj chobot," vybídl svého mladšího bráchu David Gránský, který hraje Kristiana. Role Roxany se ujme hvězda Slunečné Eva Burešová. Herec a moderátor Mirek Šimůnek zase hraje Deguiche. "To je frňák jako pravej. Je super a fakt mi to sluší," prohlásil "český Justin Bieber" Tom Sean.

Jsem moc ráda, že se ta korona-doba alespoň trochu uvolnila, že můžeme zkoušet, protože premiéra Cyrana je 16. září. Jsem taky potěšená tím, že jsme ke spolupráci získali uměleckého maskéra Davida Šestáka, že kostýmy nám udělal skvělý kostýmní výtvarník, můj spolužák, velký rodinný kamarád Pepíček Jelínek. A že je tu skvělá atmosféra, bezvadné obsazení. Už se moc těšíme na diváky a věříme, že v září už to všehno pojede na plné pecky," řekla režisérka, herečka a dobrá duše Divadélka Radka Brzobohatého Hana Gregorová.

Ta dokonce v uplynulých týdnech seděla za šicím strojem a sama šila oponu o velikosti 10 x 5 metrů. "Byla to fuška, ale dala jsem to. Nebojím se žádné práce a tohle mě i baví. Jen jsem měla pocit, že to nebere konce. Když jsem šila poslední stehy na tkalounu na oponě, tak jsem fakt už odpočítávala vteřiny," smála se Gregorová.

"Jsem rád, že jsem se do toho kostýmu vešel. Přeci jen v té skoro tříměsíční pauze šlo nějaké to kilíčko nahoru, ale po dvou týdnech cvičení to zase shodím" slibuje si herec a moderátor Mirek Šimůnek, který se navíc teď zapojuje i do nového mediálního projektu. Zatím o něm nechce mluvit, ale prý se to všichni brzy dozvědí.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47