Podváděná moderátorka Iveta Lutovská se během rozvodu pustila do navrhování šperků. Přála si dělat něco, co udělá radost všem milujícím maminkám

 Celebrity 
20. října 2022 08:11 / Mirka Malá
  0
📷
3 fotografie v galerii
Vyhublá moderátorka začíná nový život Nextfoto
Bývalá misska a televizní moderátorka Iveta Lutovská prožívá složité období. Odešla od manžela se dvěma malými dětmi, na nový dům si musela vzít hypotéku a je uprostřed velmi složitého rozvodu, který se zřejmě dost potáhne. A tak se pustila do navrhování srdíčkových šperků.

Krásná moderátorka dnes otevřeně tvrdí, že ji stále ještě oficiálně manžel Jaroslav Vít neustále podváděl, a to po velkou část jejich jedenáctiletého manželství. Sama Iveta se nyní obviňuje, že měla klapky na očích a také byla trochu pohodlná, protože nechtěla řešit složitosti, které s odchodem od manžela souvisejí.

První část náročného rozchodu už má ale za sebou. Nastěhovala se se svými dětmi Anetkou a Matějem do nového domu, na který si vzala hypotéku. A teď ji bude čekat především boj o děti. Lutovská je chce do své péče a o té střídavé nechce ani slyšet.

Jak sama přiznala, rozvod jsou pro ni velké nervy a stres, protože neustále musí vše konzultovat s právníky a nový život, který pomalu začíná, ji samozřejmě také stojí spoustu peněz. Devětatřicetiletá moderátorka má ale zatím práci na televizní obrazovce jistou a teď se ještě pustila do navrhování šperků.

Svou kolekci šperků z bílého zlata s diamanty pojmenovala Iveta MOM Collection a její inspirací je láska. Sada zahrnuje dvojitý náhrdelník, náhrdelník s přívěskem, náramek, náušnice i něžný prstýnek.

Všech pět kusů je provedeno v bílém čtrnáctikarátovém zlatě s celkem šestnácti diamanty briliantového brusu. „Ve dvou spojených srdcích – velkého a malého s diamantem uvnitř – si každý najde lásku, jaká je mu právě nejbližší: mileneckou, manželskou i mateřskou, kterou v tom vidím já. Když jsem byla těhotná, nebyl na trhu žádný šperk, který by se mi jako nastávající mamince líbil. Nic nadčasového, co bych mohla nosit i za dvacet let,“ vysvětlila Lutovská důvod, proč zvolila právě motiv zdvojeného srdce. 

Lutovská ve své složité životní situaci věří, že ve dvou spojených srdcích se může najít úplně každý. „Při navrhování jsem myslela na mámu a dítě. Ti dva jsou propojení a porodem to zdaleka nekončí. Právě tak ale může jít o pár manželský nebo milenecký. Anebo to jsou dvě děti – sourozenci, kamarádi. Láska dvou lidí má přece tolik podob… Šperkem s propojenými srdíčky lze vyjádřit i poděkování svojí partnerce nebo mamince. A kdo ještě lásku nemá, ten ji třeba dvojitým srdíčkem přivolá,“ myslí si Lutovská.

Moderátorka se se svými rozpracovanými návrhy pětice šperků také pochlubila na sociálních sítích a popsala, jak složitý proces to pro ni byl. „Sednete k prázdnému papíru a všechny nápady a myšlenky najednou nějak nejdou uchopit a nakreslit. Nakonec mě to stálo pár zmačkaných papírů a jeden večer (a skoro noc) a vznikla kolekce, která mě vystihuje nejvíc - MOM COLLECTION.“

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený IVETA VÍTOVÁ LUTOVSKÁ (@iveta_lutovska_vitova)

 

„Děti jsou pro mě vším. Přála jsem si něco, co udělá radost všem milujícím maminkám – proto ta dvě srdíčka. V mém případě jsou to moje dvě děti. Hlavní důvod, proč ale malé a velké srdíčko, které jsou vzájemně spojeny, je symbol mámy a dítěte. Vždycky budou spojeni, od samého začátku. Když jsem čekala Matýska, přesně takový šperk jsem si za porod přála. Věřím, že si v tom každý najde svou symboliku, ať už jde od šperk za porod, dvě srdíčka jako dvě děti anebo dvě srdíčka pro milující se pár,“ napsala Lutovská.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve