Vyhozená Emma Smetana promluvila o poměrech na Nově! Zastala se i Ládi Hrušky!

 Celebrity 
01. července 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Emma Smetana byla odejita z Novy, ale prý se jí dlouhodobě nelíbily zdejší poměry! Archiv Nova
Emma Smetana, která byla odejita z Novy a pak se zjistilo, že vlastně „vyhozena“ být nemohla, protože je těhotná, promluvila o poměrech v privátní televizi. Nemrzelo ji prý jen to, že dostala padáka, ale to, že odcházeli jiní kolegové. Dokonce se zastala i známého moderátora Ládi Hrušky.

Smetana promluvila o tom, jak vše gradovalo a kdy zjistila, že je něco špatně. “Neměla jsem dojem, že by se podporovalo kritické myšlení redaktorů, že by se tlačilo na to, aby v redakci pracovali kvalifikovaní, inteligentní a samostatně myslící novináři. Spíš jsem měla pocit, že ti nejschopnější a nejperspektivnější lidé z domácí redakce systematicky odcházejí,“ uvedla pro magazín MF Dnes.

Kromě jiných se Smetana rozmluvila i o Láďovi Hruškovi s tím, že jeho odchod jí taky velmi mrzel. „Jehož úspěch neunesli ti, kteří ho nejdřív mediálně vyrobili a zároveň z něho profitovali. Mnoha lidem vadilo, že je najednou slavný. Vnucovali mu svou představu o tom, že se chová nadřazeně tak dlouho, až ho nakonec vyhnali,“ rozpovídala se moderátorka.

Když se prý ptala vedení, proč takoví lidé odcházejí, dostala vždy jen velmi stručnou nebo žádnou odpověď! „Od svých nadřízených jsem buď nedostala odpověď žádnou, nebo arogantní v tom smyslu, že to není moje starost. To je samozřejmě technicky pravda, nicméně pro demokraticky smýšlejícího člověka, za kterého se považuju, je podobný typ dialogu těžko zkousnutelný. A protože se nenechám snadno odbýt, stoupala vůči mně nevraživost, která už byla ke konci na hranici snesitelnosti,“ dodala Emma Smetana svou zkušenost,
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008