Labudovi hrozí smrt! V bezvědomí ho našli sousedé!

 Celebrity 
08. července 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Marian Labuda je v nemocnici. Trápí ho závažné zdravotní problémy! archiv FTV Prima
Slovenský herec Marián Labuda (71) ve středu zkolaboval před svým domem u Bratislavy. Poměrně včas si ho všimli sousedé a přivolali záchranku, čímž mu zachránili život! Jak se ale zdá, slavnému herci hrozí smrt! Jeho stav není sice život ohrožující, ale...

Podobný případ se může opakovat. Nejhorší na tom je, že těsně před kolapsem se Marian Labuda vracel od svého lékaře, který mu měl předepsat léky. Herec trpí cukrovkou, problémy se srdcem. A to není zrovna jednoduchá záležitost. Jen, co přijel domů, omdlel. Zatím není jasné, zda šlo o náhlou slabost, hypoglykemický šok způsobený cukrovkou nebo náběh na mrtvici.

"Pacientovi momentálně naši vysoce kvalifikovaní zdravotníci poskytují potřebnou zdravotní péči. O tom, jestli zůstane hospitalizovaný v nemocnici, rozhodnou výsledky vyšetření," oznámila krátce po převozu mluvčí Univerzitní nemocnice Bratislava Zuzana Eliášová, kde je Labuda hospitalizován.

Nyní prochází kompletním vyšetřením, aby lékaři vyloučili sebemenší podezření právě na mozkovou příhodu. Ta mu ovšem kdykoli hrozí. Herec trpí roky velkou nadváhou, a ač se snaží, aby zhubl, své milované jídlo oželet příliš nechce.

Už před dvěma lety se Labuda nechal slyšet, že se necítí nejlépe. „Už se necítím na to, abych něco točil. Chci, aby si na mě diváci odnesli hezké vzpomínky,“ řekl po premiéře snímku Andělé všedního dne herec, který se ale nakonec přece jen nechal přesvědčit k dalšímu natáčení. Podle všeho by se měl objevit v pohádkách Anděl páně 2, která má premiéru letos a Zlatovláska. Tu diváci uvidí příští rok.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008