Jak se české krásky chystají na léto? Pustily řasenky k vodě! Co je tohle za nový hit?

 Celebrity 
23. června 2016 15:30 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tenhle nový hit si české krásky zamilovaly. YES VIP
Simona Krainová, Monika Timková, Eva Čerešňáková a Petra Svoboda. Všechny tyto dámy jsme přistihli bez řasenky. Jak je to možné? Co je tohle za nový hit? Tyhle krásky totiž podstoupily aplikaci nové generace hedvábných řas.

LUXUSLASHES představuje nejnovější profesionální techniku pro perfektní objem řas. Zajistí tak přirozený vzhled a pohodlné nošení nejen během přicházejícího léta. Dámy měly možnost si tuto metodu na vlastní oči vyzkoušet. Shodly se, že řasenku mohou letos pustit k vodě. A jaké mají české krásky plány na léto?

Známá herečka Monika Timková podstoupila aplikaci řas v přímém přenosu. Našla odvahu a ukázala se zcela nenalíčená. Řasy vyzkoušela vůbec poprvé. Kontrast byl opravdu velký a při aplikaci si vychutnala chvilku oddechu. Jelikož má za týden velkou premiéru dramatu Večer tříkrálový, ve kterém hraje hlavní roli na Letních shakespearovských slavnostech, je teď v jednom kole. „Během nandávání řas jsem si odpočinula, jak už dlouho ne. Bylo to moc příjemné. S řasami jsem velmi spokojená, působí přirozeně a podtrhují ženskou krásu. A hlavně se už nebudu muset každé ráno malovat,“ prozradila herečka. V létě ale plánuje také odpočívat, s přítelem si užije tři týdny nerušeného volna. Chystá se k moři, ale také s baťohem na zádech po českých horách. Komfort hedvábných řas bez nutnosti dalšího líčení si tedy užije opravdu naplno.

TOPmodelka Simona Krainová je tváří YES VIP již několik let. Řasy má na rozdíl od Moniky dlouhodobě vyzkoušené. Z nových, hedvábně jemných řas však byla nadšená. „Řasy si letos opravdu užiju naplno. Chystáme se s rodinou k moři, a řasenku pro toto období úplně vypouštím. Řasy jsou tak přirozené, jsem nadšená,“ neskrývala radost modelka.

Další kráskou, která řasy přes léto otestuje je Česká Vicemiss, modelka a moderátorka Eva Čerešňáková. V létě bude Eva také trochu relaxovat, vyrazí s novým přítelem na dovolenou do Itálie. Jelikož žije sportem, make-upu příliš nefandí a přirozeně vypadající řasy jsou tak ideálním řešením.

Nové řasy FOCONYES jsou tenké pouhých 0,03 až 0,07 mm, jsou tedy stejně tenké jako vaše vlastní řasy. Pro aplikaci nové metody se používají řasy hedvábné, které zajistí jemnější a přirozený efekt. Obsahují proteiny, které zajišťují komfort a pohodlí při nošení.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008