Havlová: Chvíle, kdy Havel začal umírat byly hrozné!

 Celebrity 
23. června 2016 03:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dagmar Havlová je dodnes smutná z toho, že její manžel Václav Havel vlastně předčasně odešel! archiv
Dagmar Havlová překonala v životě hodně věcí, ale se smrtí svého milovaného manžela Václava, se stále nějak nesmířila. Neustále vzpomíná a stále má pocit, jakoby bývalý prezident jen někam odjel. Kdy si ale sama začala uvědomovat, že odchází…?

„Zdravotní problémy Václava sužovaly i během natáčení filmu Odcházení. Po jeho dokončení mi došlo, že začal odcházet i on sám,“ prozradila v jednom z rozhovoru s tím, že Havel byl během natáčení velmi nemocný.

„Byly to zápaly plic, které Vašek na place prodělával a přechodil během natáčení. Když film dokončil, jeho zdravotní stav se začal pomalu, ale jistě zhoršovat,“ zavzpomínala paní Dagmar.

Následně pak 22. března v kině Lucerna při premiéře Odcházení dokonce na pódiu upadl „Děkuji, že jste přišli. Upozorňuji vás, že mé zakopnutí bylo skutečné, nikoliv hrané,“ řekl tehdy exprezident Havel, který zemřel ve spánku 18. prosince 2011 na chalupě na Hrádečku.

Havlová i další aktéři snímku, který byl velmi kritizován, prý na natáčení s láskou vzpomínají a jsou rádi, že mohli být u prvního a zároveň posledního režijního, filmového počinu Václava Havla.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve