Trapas! Jestli sníte o sexu s celebritou, těmto se obloukem vyhýbejte. Kromě zážitku si odnesete i pohlavní nemoc!

 Celebrity 
07. srpna 2014 10:26 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dejte od nich ruce pryč! Foto: Twitter
Celebrity jsou jen obyčejní lidé a každý obyčejný člověk má sex. Bohužel se proto úplně obyčejně může nakazit nějakou nepříjemnou pohlavní chorobou. Komu se to stalo a hlavně komu se to nepodařilo pořádně utajit?

Paris Hilton – Rozmazlená dědička je velká koketa od samého narození. Má prachů, že neví co s nimi, ale v rozmaru jednou nezaplatila splátku na dům. Exekutoři mezi zabavenými věcmi objevili lék Valtrex, který se používá na kvasinkovou infekci.

Robin Williams – Na první pohled slušňák, ale ani on si vždy nedával pozor. Od některé z jeho milenek se nakazil genitálním herpesem čili ho postihl genitální opar, který je postrachem všech nevěrníků. Stejná nepříjemnost potkala i herečku Jessicu Alba. Přestože jí prášky vyzvedával služebník jejího manžela, stejně se to někudy dostalo ven. K oparu na genitáliích se dobrovolně přiznal i plavčík David Hasselhoff.

Pamela Anderson – To snad nikoho překvapit nemůže. Ta paní, co se milionkrát vdala, většinou za toho stejného muže, tak přesně ona chytila pohlavně přenosnou žloutenku typu C od násilníka Tommyho Lee. Touto žloutenkou se nakazil taktéž hudebník Steven Tyler. No jo, když balil holky po tuctech.

Pan a paní Beckhamovi – Říkáte si, že ti jsou tak nóbl, že se jim všechny nemoci, obzvláště ty pohlavní, musí vyhýbat velkým obloukem? Chyba. Také je postihl genitální herpes. Prý to chytili jeden od druhého, ale kdo byl nevěrný, to se neví...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod