Jágr se zase zastává své „Kopřivky“. Mama Jagr prý nic neřeší!

 Celebrity 
21. června 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Veronika Kopřivová a Jarda Jágr jsou zamilovaní a slavný hokejista se své tanečnice stále zastává! Instagram
Jarda Jágr je bůh! Takhle by se své holky, která kdysi tančila v hambinci u tyče asi jen tak někdo nezastal. A panímáma už asi vůbec ne. Jenže u Jágrů je to jinak, mají pochopení. Alespoń o tom slavný hokejista promluvil. Veronika Kopřivová je tak vlastně nevinná oběť.

Jágr prý dobře věděl, čím se jeho „Kopřivka“ před časem živila. „Sama mi to řekla, opravdu jsem to věděl. Řekla mi to sama a já to respektuju. Mám ji rád takovou, jaká je, a názor na ni nezměním jenom proto, že tančila. Navíc si nemyslím, že by dělala něco zlého. Nikomu neublížila,“ řekl Jaromír Jágr pro Expres.cz.

To, že by snad Veronika v tancování u tyče pokračovala i poté, co se za ním přestěhovala na Floridu, odmítl. Jak se hokejista s bývalou misskou a tanečnicí poznali, ale neprozradil. Prý kvůli soukromí.

A jak to nese jeho maminka Anna, která dosud údajně lustrovala každou Jardovu přítelkyni a přes její síto zatím neprošla žádná tak, aby se stala paní Jágrovou?

„Maminka to vůbec neřeší. Respektuje moje rozhodnutí a nikdy mi do vztahů nepovídala. Je často označována za tu, co neustále něco řeší, ale ono tomu tak není. Je naopak dost v klidu,“ řekl Jágr.

Je možné, že je Jarda natolik zamilovaný, že mu to opravdu nevadí a tahle kauza prověří jejich vztah natolik, že oba skončí u oltáře.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod