Textař Michal Horáček: Podraz na Müllera!

 Celebrity 
28. listopadu 2015 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Konec přátelství, zdá se nastalo mezi Richardem Müllerem a Michalem Horáčkem Profimedia
Zpěvák Richard Müller se pustil do boje s textařem Michalem Horáčkem, který pořádal u příležitosti ročního výročí úmrtí skladatele Petra Hapky obří koncert v pražské O2 aréně s názvem Hapka žije! Slovenského pěvce totiž na pódium nepozval, stejně jako nepozval Hapkovu dceru, která skvěle zpívá.

Müllera naštvalo, že Horáček, který si podle mnohých jen honil triko na slávě Hapky, nepozval někoho, kdo složil jeden z největších hitů - Štěstí je krásná věc. Tu Hapka složil a Horáček otextoval.

„Osobně se přiznám, že jsem byl zaskočen. Neúčinkuji tam, nečekal jsem to,“ nechal se slyšet Müller. Mezi svými přáteli a některými kolegy se prý ale rozpovídal.

„Říkal, že to bere jako velký podraz od Horáčka a nechápe, proč se takhle zachoval. Přeci ta písnička tam měla být. On se Michal Horáček k více lidem takhle chová, jde mu o jeho ego. Vždyť nepozval ani Petrovu dceru, zpěvačku Petru Hapkovou, aby zazpívala tátovy věci. To se Rišovi taky nelíbilo,“ svěřila se VIPstory.cz známá Müllera.

Sám Horáček to vysvětloval tím, že koncert by byl dlouhý, a že vystupovali lidé, kteří s Hapkou během jeho kariéry spolupracovali, zpívali, hráli. Pokud to však nebyla Hapkova dcera, o které Horáček řekl, že vystupuje jen v barech po Praze, což není pravda, Müllera pozvat měl. Určitě by vedle Lucie Bílé, Szidi Tobias, Františka Segrado, Lenky Nové nebo Anety Langerové vynikl. Že by se to ale někomu nehodilo do krámu?
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod