Nenávist ke Krajčovi! Prý ho nemá nikdo rád. Válka muzikantů graduje!

 Celebrity 
07. května 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Richarda Krajča prý nemá nikdo rád! Facebook
Šoubyznys je krutý a ten český, protože je malý, o to krutější! To zažívá teď na vlastní kůži i Richard Krajčo, kterého prý nemá nikdo rád! Alespoň to tvrdí člen skupiny Lucie a skladatel Michal Dvořák. Na svém facebookovém profilu napsal na adresu Krajča ne zrovna lichotivé komentáře.

Dvořák se tak přidal k frontmanovi skupiny Wohnout, Matějovi Homolovi. Vše začalo fotkou Matěje Homoly, který se vyfotil s knihou evokující Hitlerův Mein Kampf. Kniha „Můj Kemp“ měla parodovat hudební festivaly, kterých je každoročně Krajčo spolu organizátorem.

Asi je "kamarádům" z branže líto, že se na ‚náš Kemp‘ nedostanou, když jste skoupili všech padesát tisíc lístků za jeden den,“ reagoval na fotku na své sociální síti Richard Krajčo.“ Komentáře z profilu pak smazal.

Válka mezi kapelami a hlavně hudebníky graduje. Rádi se neměli nikdy, ovšem teď to začali tahat na veřejnost. Teď je otázkou, kdy dojde na pěsti a kdo první tomu druhému dá do úsměvu?

Michal Dvořák dokonce pro deník Expres uvedl následující: „Já ho nemusím zesměšňovat, protože se zesměšňuje již delší dobu sám. Já se především směju tomu geniálnímu vtipu přesně vystihujícím situaci kolem generála. Tenhle styl humoru mám rád. O Richardovi si myslím, že je dobrý zpěvák, ale tam moje sympatie končí. Můj komentář směřoval k celému článku k této kauze. Potrefená husa se nejvíc ozve. Ale je to všechno spíš k pousmání...," uvedl člen skupiny Lucie.

Tomu prý rozhodně nestojí za to se tím zaobírat déle než zestárnou dnešní noviny, řekl Dvořák. Richard Krajčo zatím na jeho invektivy nereagoval. Jejich vzájemná nevraživost je ale pověstná. Za to, že Krajča pár lidí nemá rádo, si prý může sám. "Někdy se choval dost arogantně a měl pocit, že nad něj není. Proto se nemusejí ani s Tomášem Klusem, i když spolu nějaký ten projekt natočili," dodal další člověk z hudební branže.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47