Nejkrásnější muž planety je z Česka! Tenhle fešák okouzlil svět!

 Celebrity 
07. května 2016 03:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tohle je nejkrásnější muž planety letošního roku Tomáš Martinka CastMe
Loňský titul Muže roku sice přímo nevyhrál, ovšem teď zabodoval na plné čáře. Tomáš Martinka se stal vítězem soutěže Mister Global 2016. Vyhlášení se konalo v thajském Čiang Mai. Po vítězce Miss World 2006 Taťáně Kuchařové se tak sympatický, černovlasý, urostlý fešák stal nejhezčím chlapem.

Původem plavčík z mostu zaujal porotu nejen vzhledem, postavou, ale i svým charisma a také proto, že se stále usmívá. Na záda mu dýchali druhý Thajec a třetí Španěl.Loni vyhrál Filipínec.

Tomáš Martinka zaujal porotu také svými vtipnými odpověďmi. Například na otázku, co udělá pro životní prostředí, odpověděl tak, že přestal jezdit autem a vytáhl kolo, kterým se všude dopravuje. Tím také všechny pobavil. Omluvil se, že nemluví tak dobře anglicky, což mu všichni jistě odpustili.

„Jsem moc rád, že vyhrál právě Tomáš. Jeho nejde nemít rád, každý, kdo ho poznal, si ho musel zamilovat. Je tak bezprostřední a věčně se směje. Mám za něj velkou radost,“ řekl VIPstory.cz ředitel soutěže Muž roku David Novotný, který už je v pilných přípravách na letošní ročník a je zcela jasné, že jak minulý výtěž Jakub Kraus, jako Muž roku 2015, tak i Muž světa budou v porotě.

"Moc mě to potěšilo a jsem samozřejmě rád, že jsem zvítězil, ale stále zůstávám nohama na zemi. Děkuji všem, kteří mi drželi palce," podotkl vítěz Tomáš Martinka

Ve světové soutěži Mister International v roce 2011 skončili bývalí mužové roku Martin Gardavský, a loni se na třetím místo dostal Tomáš Dumbrovský.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47