Ledecký se pustil do Merkelové: Bude symbolem zániku Evropy! A má strach, co bude!

 Celebrity 
02. dubna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Janek Ledecký nemůže německé kancléřce přijít na jméno!  youtube
Zpěvák a vystudovaný právník Janek Ledecký se nebojí říct, co si myslí! Zatímco někteří umělci lezou takzvaně Evropské unii do zadní části těla a v současné imigrantské krizi se staví pozitivně k pomoci uprchlíkům, on ne! Německou kancléřku Angelu Merkelovou označil za symbol konce Evropy a sám přiznal, že má o budoucnost strach!

Zpěváka pro server Parlamentnilisty.cz uvedl, že jej zaráží, jak dlouho politikům trvalo, než zareagovali na prudký nárůst migrace do Evropy a na německou kancléřku Angelu Merkelovou je hodně nabroušený!

"Paní Merkelová se stane v budoucích učebnicích dějepisu symbolem zániku Evropy. Myslím tím určité etapy Evropy, kterou já osobně měl docela rád. Jen proto, že odprezentovala pomýlené přání svých poradců, kteří ji přesvědčili, že příliv nových pracovních sil nakopne hospodářství podobně, jako v šedesátých letech minulého století," řekl Janek Ledecký, který tak zastává názor milionů Evropanů!

Podle jeho názoru je totiž ochota pracovat u migrantů přinejmenším sporná. "Uprchlíků, kteří se v Evropě chystají pracovat, je zanedbatelný zlomek. Musíme si uvědomit, že drtivá většina z nich nikdy nepracovala ve smyslu, jak to chápeme my v Evropě. Valná část je navíc jen částečně gramotná. Naše západoevropská křesťansko-demokratická nadutost nás ukolébává, že se určitě budou chtít přizpůsobit té naší báječné společnosti. Protože jim určitě dojde, oč je pokrokovější, než ta jejich feudálně-otrokářská. Ani náhodou! Nebudou ani chtít, ani smět," podotkl zpěvák a hudebník.

Sám Janek se diví naivitě politiků, nejen těch evropských jako takových, ale i některých českých. "Kdy už si naši a evropští činitelé najdou chvíli a přečtou si korán, aby pochopili, že není možné být mírumilovný multikulturní muslim? Buď jste muslim, nebo nevěřící. Neexistuje žádná jiná varianta. Jako muslim musíte z principu schvalovat a podporovat šíření víry mečem a ohněm. Přečtěte si to! Je to tam několikrát zopakované. Pro jistotu. Aby se nikdo nemohl vymlouvat, že se mu třeba slepily stránky nebo tak," dodal Ledecký.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008