Šokující! Gondíkova nemoc je strašná! Prý na skočení z mostu!

 Celebrity 
12. března 2016 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Dalibor Gondík ani nechce myslet na to, co mu opravdu je! archiv Prima
Moderátor Dalibor Gondík je na tom špatně! Tedy kromě své epilepsie, s kterou roky bojuje, ho trápí daleko horší zdravotní problémy! O tom, o čem se už dlouho spekuluje, je pravdou. Jeho diagnóza je prý hrozná. Dokonce tolik, že za normálních okolností je to na skočení z mostu. Alespoň tak to popisuje on sám!

Pětačtyřicetiletý, poslední dobou na kost vyhublý Gondík, který roky tvoří se svou sestrou známou televizní dvojici, i když nyní z Primy dostali padáka, je vážně nemocný. A není za tím evidentně jen epilepsie!

"Myslím si, že je to hodně vážné, ale Dájovi se to daří hodně překonávat. To, jak šíleně zhubl, ukazuje jen na jedno. Bojím se to i vyslovit. Ale on se o zdraví bavit moc nechce," prozradila VIPstory.cz jedna z jeho kamarádek a kolegyň.

„Kdybych měl dát na to, co mám napsané ve svých lékařských zprávách, tak skočím z mostu. To se prostě nedá číst. Je to něco jako příbalový leták k těm lékům, co beru. To si přečteš a zjistíš, že tvůj život skončil už minulý týden,“ řekl Gondík pro týdeník Sedmička.

Pravděpodobně jde o nemoc, o níž ví, že mu příliš dlouhý život nedá. Proto se snaží žít naplno. Běhá, sportuje, užívá si života, co to jde. S ohledem na nemoc i její léčbu. A prý mu hodně pomáhá občasná samota.

Dalibor je v rukám lékařů Motolské nemocnice. Těm věří a řídí se jejich radami. Co přesně má za nemoc, ale neuvádí. Vzhledem k tomu, že jde o pacienta právě této nemocnice, lze snadno vyvodit, o jakou diagnózu se může jednat. Nezbývá, než moderátorovi a sportovci držet pěsti!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum