Je Roman Šebrle skutečně věrný své ženě? Čtenářka ho prý viděla v proslulém baru!

 Celebrity 
13. března 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Roman Šebrle je stále velký fešák a zájem o něj má jistě mnoho žen! archiv Prima
Sportovec a moderátor Roman Šebrle je stále idolem mnoha žen. Logicky tedy musel často čelit náporu fanynek a zájemkyň, které by chtěly víc, než jen autogram a fotku. Tak jako po hezkých ženských jedou chlapi, tak po slavných, hezkých a bohatých sportovcích jedou různé zlatokopky, modelky a dívky různé pověsti. Podle všeho byl prý Šebrle jednu dobu častým návštěvníkem pražského baru u Koziček.

To je místo, které je pověstné tím, že sem si různé modelky chodí vyhlédnout chlapy, které patří mezi celebrity. Nejčastěji sportovce. A VIPstory.cz se jedna ze čtenářek svěřila, čeho byla svědkem.

Byli jsme s manželem a kamarády poprvé u Koziček. Po asi hodině se otevřely dveře, vešel Šebrle. Rozhlížel se, pak pokývnul hlavou a mrknul na takovou slečnu v baru. Ta si vzala kabát a šli ven. Tam čekal taxík a odjeli spolu kamsi. Jeho žena to nebyla určitě," tvrdí paní Michala, která se až poté dozvěděla, čím jsou Kozičky proslavené.

Je otázkou, zda to nebyl jen někdo, kdo byl Šebrlemu podobný. Ovšem čtenářka prý není jediná, kdo v tomto proslulém baru sportovce a moderátora údajně viděl.

V jednom z rozhovorů Roman Šebrle tvrdí, že s manželkou na sebe už moc nežárlí. Že si věří. A navíc je jasné, že kdyby žena žárlila na muže, slavného sportovce a navíc ještě člověka známého z televizní obrazovky, musela by se užárlit k smrti. Je však otázkou, zda toho pak někteří "nezneužívají". Že jim jejich partnerky až tolik věří.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47