Šokující svědectví: Jaruš Hanušová byla prý neskutečná špindíra!

 Celebrity 
10. března 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jaroslava Hanušová, která bydlela rok v pronajatém bytě se synem, v něm udělala prý neskutečnou paseku! Profimedia
Nedávno zesnulá Jaruš Hanušová ze Sluncí, sen nebo Kouzelníka byla prý neskutečná špindíra. Tedy i se svým synem Jaroslavem. Jak uvedl deník Aha, majitel bytu, v kterém herečka se synem rok bydlela, něco takového ještě nezažil a dokonce uvažoval o sebevraždě.

Sousedé z domu v pražské Písecké ulici, jakož i tehdejší majitel bytu v pátém patře Jiří Papík nemohou Hanušové přijít na jméno. I když se o mrtvých má mluvit jen hezky, tady to zřejmě opravdu nejde. Byt zdědil po otci, zrekonstruoval a nabídl k pronájmu. No a právě to byl problém, když se do něj nastěhovala Hanušová, už na vozíku i se svým synem.

„Paní Hanušová, která už byla na vozíku, bydlela se synem v mém bytě rok. Je takřka nepopsatelné, jak potom vypadal. Udělali mi z něj squat,“ řekl pro Aha majitel bytu a přiznal, že si to chtěl kvůli Hanušovým hodit, tak ho zničení bytu dostalo.

Kuchyň vyhořela, na parketách prý byla odporná vrstva mastnoty a špíny. Byly úplně zničené!

„Podlahy jsem musel za 150 tisíc korun udělat nové. Nezavírali okna, která se tím zkřivila. Omítky byly špinavé, všechno zničené, vybydlené,“ vypočetl škody dnes již bývalý majitel bytu.

Hanušová se synem mu prý odmítli škody zaplatit. „Musel jsem byt prodat se ztrátou přes milion korun. Neměl jsem totiž už dost peněz na další rekonstrukci,“ podotkl Jiří Papík.

Když prý nyní dávají v televizi nějaké scénky z pořadu Možná přijde i kouzelník, přepíná na jinou stanici.

I soused žijící pod bytem, kde rok Hanušová žila potvrdil, že její životní styl byl hodně zvláštní.

„Mohu potvrdit nadměrnou konzumaci alkoholu. Několikrát jsem během soužití musel volat policii, protože hluk byl nesnesitelný,“ uvedl pro deník nájemník s tím, že když se dozvěděl o tom, že chce rodina Hanušové na Jaroslavu Obermaierovou podat trestní oznámení pro pomluvu, tak to nechápe. Prý jí drží palce, aby případný spor vyhrála.

O Hanušové hovořili i jiní umělci už v minulosti jako o špindíře, která jen heká, že nemá role, ale jen seděla doma, utápěla se v alkoholu a myslela si, že Hollywood zavolá. A on nevolal a nevolal.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít