Agáta Hanychová se svěřila fanouškům: Plánuje volit Babiše a prozradila i termín porodu. Miminko očekává na své narozeniny

 Celebrity 
04. ledna 2023 07:33 / Pavla Krejčí
  9
📷
1 fotografie v galerii
Agáta Hanychová plánuje volit jako prezidenta Andreje Babiše NextFoto
Konec roku se pro Agátu Hanychovou nenesl ve zrovna pozitivním duchu. Nejprve její rodinu zasáhl smutek, poté onemocněla a poslední dny tak tráví v posteli. Volný čas tak věnovala fanouškům a reagovala na jejich dotazy. Kromě termínu porodu například také prozradila, kdo je jejím favoritem jako budoucí prezident.

Do nového roku Agáta Hanychová zrovna nevykročila tou šťastnou nohou, optimismu se však nevzdává. Po smutném úmrtí milované babičky společně s celou rodinou a partnerem Jaromírem Soukupem vyrazila na hory, aby přišli na jiné myšlenky. Únik se zdál být jako skvělá volba, Agátu však potkala další nepříjemná událost. Uhnala si zápal plic, a přirozeně ji tak zastihly obavy o miminko.

Se svým stavem se podělila s instagramovými fanoušky, a jak u ní bývá zvykem, byla opět velmi otevřená. Někteří vyjádřili podporu a přáli zdraví jí i miminku, jiní vše svedli na Agátinu lehkomyslnost a hloupost. Jako těhotná by prý měla mít trochu soudnost a neprohánět se po svazích. Modelka a influencerka na hejty nedá a samozřejmě měla po ruce pohotový komentář.

Jelikož musí trávit celé dny v posteli, aby se co nejrychleji vyléčila, rozhodla se dát prostor právě svým sledujícím na Instagramu. Ti jí mohli položit jakoukoliv otázku, na niž Agáta povětšinou bez problému odpověděla. Jelikož se v současné době aktivně řeší volba budoucího prezidenta, padla otázka i na tuto problematiku. Na dotaz, koho bude volit, měla odpověď, kterou patrně rozvířila názorové debaty. 

Tak a začínáme rovnou ostře… Tak teď mě nezabijte, ale asi Andrej Babiš,“ svěřila se, jaký kandidát u ní vede. Jelikož se jedná o poměrně kontroverzní osobnost, lidé se dělí na dva tábory. Mnohé jistě Agátina volba překvapila. Co na to asi říká její partner Jaromír, který se pouští snad do všech osobností Česka? Jeho názory se totiž mnohdy dosti mění, nicméně během let se ve svých pořadech několikrát nechal slyšet, že se za Andreje Babiše stydí. Nakonec Agáta na svém Instagramu několikrát přiznala, že se v politických otázkách ne vždy shodují. 

To však nebyla jediná zajímavost, se kterou se pochlubila. Týdny kvapem ubíhají a její těhotenství rovněž postupuje. Mnohé zajímalo, na který den má stanovený termín porodu. Agáta nezůstala skoupá na slovo a s touto informací se rovněž podělila. Nejedná se totiž jen tak o ledajaké datum, holčička by se měla narodit v den jejích narozenin, tedy 28. dubna. Pokud by se náhodou opravdu zadařilo, měl by tento den pro ni opravdu zvláštní dvojitý význam.

Prozatím se však Agáta soustředí na to, aby byla ona i její dcerka v pořádku. Rovněž se připravuje na pohřeb babičky, která pro ni hodně znamenala. 

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008