Známý český herec přistižen! Neuvěříte při čem! FOTO uvnitř!

 Seriály & Filmy 
12. března 2016 04:01 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tenhle herec byl přistižen tam, kde by ho jen málokdo čekal! foto archiv Nova
České celebrity nejezdí jenom drahými auty, ale využívají občas i hromadné dopravní prostředky. To je případ třeba seriálového krasavce, dvojnásobného otce Lukáše Hejlíka. Jedna z hvězd Ordinace v růžové zahradě, která je sice momentálně mimo obraz, má ale práce dost. A večer se domů musí nějak dostat.

Lukáše Hejlíka načapala naše čtenářka Iva, když jel vlakem. Ovšem ne, že by se snad vydával na nějakou dálku. Zřejmě se mu nechtělo složitě jet tramvají, tak se vydal z hlavního nádraží v Praze do Vršovic vlakem.

"Pár lidí to takhle dělá. Seděla jsem tam a jela do Benešova. Najednou přišel Lukáš Hejlík, sedli si naproti. Pořád čučel do mobilu, pořád někomu psal. Vlak se rozjel. Přijeli jsme do Vršovic a on málem zapomněl vystoupit," svěřila se čtenářka VIPstory.cz se svým zážitkem.

Lukáš Hejlík je pověstný tím, že žije trochu alternativně. Automobil používá jen pro daleké cesty nebo na dovolenou. Jinak jezdí metrem, tramvají a i vlakem. A cestu si s ním zkracuje právě i na území Prahy, kde ho drží hlavně pracovní povinnosti!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Celulitida trápí ženy bez ohledu na věk i postavu. Tělu je potřeba dodávat živiny, které jsou účinné...

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum