TEREZA KOSTKOVÁ: Konec manželství se známým režisérem! Už jednou se rozešli!

 Celebrity 
08. března 2016 07:45 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tihle dva už nejsou manželi! Rozvod proběhl v tichosti a potají! Profimedia
Tohle viselo ve vzduchu už pár let. Už jednou se rozešli, pak se k sobě ale vrátili. Nyní je to definitivní. Tereza Kostková a režisér Petr Kracík se rozvedli. Už spolu ani nežijí! Partneři, které dělí osmnáctiletý věkový rozdíl, spolu být nechtějí.

Jak uvedl deník Blesk, letos by slavili desetileté výročí svatby, ale to už nestihnou. „Na konci roku jsme to potvrdili i oficiálně,“ řekla herečka s tím, že se snažili, aby se manželství nerozpadlo. Jenže už v roce 2003 se Kracík od Kostkové odstěhoval. Důvodem prý byla žárlivost na to, že ona je úspěšnější a vydělává více peněz, než on. Pak se k sobě partneři ale zase vrátili.

Bohužel člověk míní a osud mění a tak se oba partneři dohodli, že v trápení dál pokračovat prostě nebudou. „Po upřímném oboustranném pokusu o zachování rodinného statutu quo jsme se loni na podzim dohodli, že bude lepší najít jiné řešení a jinou cestu,“ podotkla kulantně i za režiséra o krachu devítiletého manželství Kostková

V době, kdy Tereza moderovala soutěž StarDance proběhl rozvod. A na druhou stranu Tereza je velký profík, že na sobě nenechala nic znát.

Že by snad za rozpadem vztahu byl někdo další ať už ze strany herečky, nebo jejího manžela, uměleckého šéfa muzikálu Fantom opery? „Důvodem k rozchodu teď, ani nikdy předtím nebyl nikdo třetí ve vztahu. A to ani na jedné straně,“ upozornila v deníku Blesk Kostková, aby předešla spekulacím o důvodu rozvodu.

„Soužití může nabourat řada věcí, které nemají ráz nevěry, ale mohou vztahy tak zacuchat, že je rozvod málem na spadnutí. Ale co je komu do toho. Mohu jen říci, že Terezu jako manželku i bytost mám po těch událostech ještě víc rád,“ řekl Kracik vloni v rozhovoru pro deník.

Kostkové je teď největší oporou její rodina, děti, ale hlavně otec Petr Kostka a maminka Carmen Mayerová, u kterých vždy našla pochopení a útěchu!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47