Děsivá smrt v Ordinaci v růžové zahradě! Kdo zemře a koho se podaří zachránit? To musíte vidět!

 Seriály & Filmy 
05. května 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Další postava vinou tragické událost zemře ve slavném a sledovaném seriálu! reprofoto TV Nova
Dnes večer dojde v seriálu Ordinace v růžové zahradě ke strašné tragédii! Zahyne jedna z hlavních postav příběhu. Těhotná sestra Stela přijde o život, o čemž už VIPstory.cz jako první vědělo a informovalo před několika měsíci. Kamila Kikinčuková tak ze seriálu odchází!

Ordinace v růžové zahradě začíná být takovým malým hřbitovem. V jejím průběhu zemřelo několik představitelů. Jedni to kritizují, další říkají, že je to tak, jak to je i v reálném životě. Jenže tentokrát půjde o mladou a ke všemu těhotnou zdravotní sestru, dceru už bývalého ředitele nemocnice Hejduka.

Stela Seifertová se vybourá v autě a boj o svůj život prohraje. Co se ale stane s jejím nenarozeným dítětem?

"Bude tam velká hádka mezi otcem nenarozeného dítěte doktorem Tomášem Zajícem a právě Stelou. Ta pak sedne rozčilená za volant a způsobí autonehodu v nepřehledné zatáčce. Postava zdravotní sestry zemře, ale miminko se podaří zachránit. I když to bude hodně dramatické," prozradil VIPstory.cz zdroj z produkce natáčení.

Díl se točil celý týden. Nešlo jen o ateliéry, ale i exteriéry - reálie a štáb musel spolupracovat s kaskadéry. "Nebylo možné posadit Kamilu Kikinčukovou do auta, aby se překulila na střechu. Ale vše dobře dopadlo a diváci uvidí dechberoucí, i když tragický díl Ordinace," dodal zdroj.

Zatímco Kamila Kikinčuková tím pádem ze seriálu odchází, její otec Pavel, kterého proslavily komedie Slunce, seno, Okresní přebor nebo Babovřesky, zatím zůstává. Jak a zda jeho postava skončí, je zatím otázkou.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod