Absolonová se vyjádřila k uprchlíkům! Budete koukat!

 Celebrity 
20. prosince 2015 13:15 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Monika Absolonová se vyjádřili k uprchlické krizi! Má prostě svůj názor! facebook
Uprchlická krize nenechává chladnými ani české celebrity. Řada z nich se už vyjádřila. Někteří je podporují, jiní zatracují. Jak je na tom čerstvá maminka, zpěvačka Monika Absolonová. Nutno podotknout, že to vzala docela vážně!

Na jejím profilu na sociální síti se objevil obrázek české vlajky s textem, který jasně říká, kdo má v této zemi domovské právo. "Já jsem tady doma,“ říká se hned v úvodu textu napsaného přes vlajku.

A dále pokračuje slovy: "Přijel jsi do mé země? Chceš tu s námi žít? Jsi zde menšinou!“ zdůrazňuje. Proto vyzývá k respektování kultury, víry, zvyků, ale zejména zákonů, které má většinová společnost."

Text končí vzkazem: "Přizpůsob se,", který zpěvačka ještě doplnila sama. Popřála hezký den všem lidem, kteří stejně jako já chtějí žít v klidu a míru“.

O den později k obrázku přidala ještě "dovysvětlení“. "Ať si každý věříme v cokoliv, ať žijeme jakkoliv a kdekoliv, ať máme jakoukoliv barvu pleti, pro nás všechny ale platí: Žijme tak, abychom se navzájem respektovali,“ vzkázala zpěvačka a čerstvá maminka.

Přiznala, že vše, co sleduje v poslední době ve světě, ji děsí. "Dřív jsme všechny možné atentáty, katastrofy, teroristické akce vídali jen ve filmech. Teď je to skutečnost, a ne daleká, ale blízká,“ povzdechla si. Logicky, jako každá žena a matka k tomu má prostě strach. Ale má aspoň tu sílu říct, co si o všem myslí a neschovává se za rádoby humanistická hesla. Klobouk dolů!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47