Krainová, Sklovská, Bagárová pomohly dobré věci!

 Celebrity 
18. prosince 2015 03:01 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Simona Krainová s návrhářskou Janou Pištělovou se s dalšími kolegy zúčastnila prospěšné módní přehlídky  Martin Krystynek, QEP
Jedno slavnější jméno vedle druhého se objevilo na charitativní večerní módní přehlídce ve slovenském Popradu. Simona Krainová, Sisa Sklovská, Monika Bagárová, nebo unikátní skupina The Pastels tak vybrali skoro 140 tisíc korun a pomohli třem potřebným rodinám.

Díky těmto celebritám budou mít ve třech rodinách o něco veselejší Vánoce. Dobré srdce osobností, které jinak vystupují za deseti, až stotisícové částky se ukázalo v pravou chvíli. Když je třeba, neváhají a pomůžou. Stejně, jako teď v AquaCity v Popradě.

Součástí přehlídky byla i dražba šat od skvělé módní návrhářky Jany Pištělové, které nakonec daly krásnou sumu 5000 eur. Vydražil je jeden ze zájemců pro svou ženu.

Exkluzivním hostem akce, kterou moderovali Jan Tribula a Diana Hagerová, byla Simona Krainová, která se na přehlídkové molo postavila letos pouze podruhé.

„Jsem vždy velmi ráda, když můžu pomoct tam, kde to má opravdu smysl. Bylo mi ctí na takto skvělé akci být a těší mě, že přispěli svou účastí i mé kolegyně,“ podotkla Simona Krainová.

„Krainová mě velmi překvapila. Udělala ve svých 42 letech takovou show, že brada spadla určitě i dvacetiletým modelkám. Fakt nás to bavilo a byla to skvělá skladba celebrit a hlavně pro dobrou věc,“ prozradil VIPstory.cz jeden z návštěvníků benefiční akce.

Například Monika Bagárová zazpívala tři písničky, z čehož jednu vánoční – Tři oříšky pro Popelku. Atmosféru pak dokreslilo několik malých dětí převlečených za andílky, v průvodu s Krainovou, která v róbě vypadala jako princezna.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008