Mareš má už zase roupy! Vzali mu show tak chystá novinku!

 Celebrity 
20. prosince 2015 11:15 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Leoš Mareš chvilku neposedí a i neúspěchy bere jako výzvy! VIPstory.cz
Noční show se Leoši Marešovi příliš nepovedla.Po dvou měsících vysílání ji televize stopla a druhá stanice ani nezačala vysílat. Moderátor z toho byl dost zničený, ale protože on snad nikdy nespí, začal vymýšlet, jak se ještě více "proslavit".

Zřejmě na to Leoš přišel. Chystá nový projekt. "Přenosy z míst, kam se nedostanete“ slibuje teď moderátor ve svém novém projektu Leoš Mareš Live.

Pro videa, která, jak naznačuje, bude sám natáčet, nově využije jako platformu sociální síť Facebook.

„Vídám různé věci a teď budete u toho,“ říká Mareš, který dosud jako hlavní sítě využíval obrázkový Instagram nebo textový Twitter, kde má přes 200 tisíc fanoušků.

To je v součtu rozhodně víc, než jakou sledovanost měla jeho noční show dosahovala na Primě, přes TV Mňam, po níž zůstaly jen dluhy a údajně velké problémy.

Mareš dál zůstává pochopitelně i na Evropě 2, díky které je také stále nejlépe placeným moderátorem u nás. O jeho honoráři si mohou podobní ostatní dát jen zdát.

"Říká se tu v baráku z legrace, že kdyby se sečetly všechny měsíční honoráře externích moderátorů, včetně zprávařů, tak to nebude dělat ani dvě třetiny toho, co má Leoš jistého. Hold, někdo je rovnej a někdo ještě rovnější, ale přejeme mu to," dodává jeden z Marešových kolegů.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum