Neuvěříte, co se povedlo zpěvačce Křížkové. A k tomu chystá i velký koncert pro nemocné děti!

 Celebrity 
20. října 2015 10:42 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Zpěvačka Hanka Křížková zhubla a omládla nejméně o deset let... Petr Mráček
Půlku života zápasí s nadváhou a s tím jsou samozřejmě spojené zdravotní problémy. Teď se ale Rosie z muzikálu Mamma Mia nebo Nymfa z Draculy či Macecha z Popelky na ledě, zpěvačka Hanka Křížková rozhodla k razantní změně! Řekla si, že prostě zhubne. A jak řekla, tak udělala. Jenže s tím souvisí i nemalé výdaje.

"Musím totiž dost razantně měnit šatník, ale zase to dělám ráda, protože konečně můžu nosit to, co jsem ještě před pár měsíci nemohla. Díky metodě Metabolic balance, kdy vám z kapky krve zjistí, co máte jíst, co ne, co je pro vás vhodné, nehladovím, téměř normálně jím a hubnu. Ještě takových pět šest kilogramů a budu vlastně spokojená," prozradila VIPstory.cz Křížková, která teď navštěvuje i svou kamarádku a přední českou lékařku Ivanu Němečkovou, jež ji pomáhá zbavit se povadlé kůže a také některých vrásek.

"Je to úžasné, že se Haničce podařilo takhle zhubnout, moc ji to sluší a my teď vlastně děláme takové korekce, aby vypadala ještě lépe. Důležité ale je, že je stále v dobré náladě, usměvavá, pozitivně naladěná, to je taky moc důležité," podotkla lékařka Němečková, která se stará o vizáž například Petry Janů, Marie Tomsové, Ivy Janžurové nebo Evy Hruškové.

Zpěvačka a herečka Hanka Křížková před časem vyrazila se svým kamarádem, stylistou a vizážistou Kájou Pavlíčkem na nákupy, aby měla co nosit, protože 16 kilo mínus je zkrátka poměrně zásadní rozdíl v konfekci. "Byla velká legrace, když jsme vybírali to oblečení a ještě jsme se i párkrát vraceli, protože jsme vždy něco za výlohou zahlédli. Zároveň i větší výdaje, čehož nelituji. Přeci jen vystupuji a pohybuji se stále mezi lidmi a chci vypadat dobře, takže do tohohle ráda investuji," prozradila s úsměvem Křížková..

"Hanka je úžasná, protože se pořád směje, je veselá no a neskutečně ji sluší barvy. Doposud nosila spíš tmavé, šedé, neutrální věci, ale teď se rozsvítila, obrovsky ji to pomohlo. Jsem na ní pyšný," dodal Kája Pavlíček, který se zase stará třeba o Kateřinu Cajthamlovou, Míšu Noskovou, Marcelu Březinovou a další známé osobnosti.

Hanka Křížková se už nyní chystá na velký benefiční koncert, který se uskuteční 4. listopadu v Divadle Hybernia. Výtěžek půjde Občanskému sdružení Sluneční paprsek, které vede přední český lékař Pavel Boček, a který také pořádá ozdravné pobyty pro děti po onkologické léčbě. Křížková jezdí téměř každý rok nejen jako patronka sdružení, ale jaké hodná teta i psycholožka. Ozdravné pobyty mají na zdraví i psychiku dětí velký vliv. Následně pak mimo jiné 14. prosince vystoupí na malém recitále v divadle Muzea Grévin v pražské Celetné ulici.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve