Alena Šeredová to bude mít ještě hodně těžké. Nová kráska si Buffona omotala kolem prstu a brankář je láskou celý omámený.

 Celebrity 
31. července 2014 06:24 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Buffon je zamilovaný až po uši Magazin: Chi
Jestli si Alena Šeredová myslí, že rozvod a tahanice o majetek proběhnou hladce, tak se možná hodně mýlí. Gigi Buffon je zamilovaný až po uši a své nové lásce snese modré z nebe. Není to žádné překvapení, jen málo mužů si vedle své nové lásky vzpomene, že ta stará byla vlastně kdysi úplně stejně skvělá.

V současné době si zamilovaný páreček užívá romantickou dovolenou na jachtě v Řecku. Podle italského magazínu Chi, který zveřejnil romantické fotky zamilovaného párečku, Gigi pronajal jachtu za milion korun týdně, a plaví se s Ilarií kolem řeckých ostrovů Skopelos a Alonissos.

Moderátorka televizní stanice Sky to s nejlépe placeným brankářem světa evidentně umí. Možná lépe, než to kdysi zvládala modelka. A jistě by si přála, aby ho Alena při rozvodu moc neoškubala. Čím víc majetku Gigimu zůstane, tím pro ni lépe. Podle italských médií v současné době probíhá složité vyjednávání právníků ohledně majetku. Sice se navenek objevují informace, že se pár už dohodl na vyrovnání, jenže praxe bývá vždy daleko složitější.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47