Svatba Seleny Gomez a Justina Biebera? Díky umělé inteligenci vznikly jejich svatební snímky

 Celebrity 
14. dubna 2023 09:27 / Pavla Krejčí
  1
📷
1 fotografie v galerii
Selena a Justin byli oblíbeným párem Depositphotos
I po letech jsou Selena Gomez a Justin Bieber považováni za jeden z nejhezčích párů, které Hollywood viděl. Z toho důvodu jejich fanoušci často zabrouzdají do fantazie a stále je vidí jako pár. Důkazem jsou jejich svatební fotografie, které byly vytvořeny pomocí umělé inteligence.

Selena Gomez a Justin Bieber ve své době platili za jeden z nejznámějších slavných párů showbyznysu. Navzdory jejich nepopiratelné chemii však byl jejich vztah všechno možné, jen ne jednoduchý a harmonický. S tlakem, který přinášela jejich slávy by se tomu ani nedalo divit.

Po řadě bouřlivých rozchodů a usmíření se dvojice nakonec definitivně rozešla, aby každý z nich mohl pokračovat ve svém vlastním životě. Zatímco zpěvák našel štěstí se svou současnou manželkou Hailey Bieber, Selena se teprve musí usadit. Poslední roky překonává zdravotní potíže, které ji na čas odstavily mimo zraky veřejnosti. 

Nyní, když se umělá inteligence stala nesmírně populární, mohou fanoušci získat představu o tom, jak by vypadala svatba Seleny a Justina. Mnozí by totiž jejich spojení opět uvítali, prý se k sobě vidí mnohem více a kombinace Justin-Hailey je tolik neuspokojuje. 

Obrázky generované umělou inteligencí zobrazují čtyři různé scénáře, z nichž každý nabízí jedinečný pohled na jejich hypotetickou svatbu.

Přestože je Selena na všech obrázcích zahalená, každé šaty jsou mírně odlišné a představují různé styly, které by mohly vyhovovat vkusu nevěsty. Justin se objevuje s různými účesy a barvami, včetně charakteristického kníru. Navzdory rozchodu a bouřlivým událostem jejich fanoušci stále doufají, že se tito dva znovu spojí dohromady.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený chismes de famosos

 

Technologie ušla v posledních letech dlouhou cestu. Obsah se často používá k vytváření uměleckých děl nebo memů. Toto je jeden z případů, kdy byla technologie použita k oživení fantazií fanoušků.

Byť je vztah Seleny a Justina minulostí, tyto obrázky vytvořené umělou inteligencí nabízejí fanouškům jedinečnou příležitost vidět, co mohlo být, kdyby se nerozešli. Navzdory přáním fanouškům však Justin šťastně žije po boku Hailey a rozhodně to nevypadá, že by se Selenou udržoval jiný než přátelský vztah.

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008