Hailey Bieber promluvila o svém manželství. Modelka popírá, že ukradla Justina Biebera zpěvačce Seleně Gomez

 Celebrity 
02. října 2022 08:16 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hailey Bieber promluvila o svém manželství Depositphotos
Pětadvacetiletá modelka Hailey Bieber poprvé promluvila o tvrzeních, že přebrala svého současného manžela jeho tehdejší přítelkyni Seleně Gomez. Říká, že není v její povaze přebírat jiným ženám jejich partnera.

Před více jak deseti lety patřila Selena Gomez (30) a Justin Bieber (28) mezi nejprobíranější mladé páry. Idylický vztah však po pár letech vzal za své a každý si šel svou cestou. Bieber si nakonec vzal za manželku Hailey Baldwin. Během let se spekulovalo o tom, zdali Justina Seleně nepřebrala. Teprve až nyní o tom promluvila a přiznala, jak to ve skutečnosti bylo.

Jako host se objevila v podcastu Call Her Daddy od Alexe Coopera, kde reagovala na údajně rozvířené spory mezi ní a Selenou. „Mohu říct jediné. Nikdy jsem se s ním nestýkala, když byl s někým ve vztahu – to je vše,řekla Hailey o jejich vztahu a dále pokračovala: „Není v mé povaze zasahovat do něčího vztahu, to bych prostě nikdy neudělala, byla jsem vychována lépe. Nemám o to zájem a nikdy jsem nic takového neudělala.

Chápu, jak to vypadá zvenčí,vysvětlila moderátorovi Alexi Cooperovi, než prozradila, že ona a zpěvačka Selena Gomez sdílejí vzájemný respekt.

Manželé nedávno oslavili čtyři roky manželství. Hailey promluvila o tom, jak bylo jejich manželství ovlivněno veřejnosti a jak se vypořádává s internetovými trolly. „Nejste povinni mě mít rádi, ale věřím, že ať se děje cokoliv, mezi lidmi může vždy existovat vzájemný respekt,řekla„Pro mě to znamená, že nemusíte nic říkat. Nemusíte mě mít rádi, ale ani nemusíte nic komentovat.

Hailey dokonce přiznala, že mluvila se Selenou poté, co si v roce 2018 Justina vzala. Obě ženy se prý respektují a není mezi nimi zlá krev. „To je ten důvod, proč říkám, že je všechno o respektu, že je všechno o lásce. A také mám pocit, že kdyby každý věděl, jak to ve skutečnosti bylo, mohli bychom to konečně všichni přestat řešit a mysleli bychom pouze na vzájemný respekt. Pak by to bylo v pořádku, opravdu nic špatného neskrýváme. My víme, co se stalo, a to je ta skutečná pravda.

Při diskuzi o zmatku, který někteří fanoušci mají ohledně časových údajů o jejich vztahu i rozchodu Justina a Seleny, Hailey řekla: „Časová osa je někdy zpochybněna tím, že jsme rozcházeli a scházeli. Než jsme se zasnoubili, strávil Justin nějaký čas se svou bývalou.Psali jsme také: Milovaný i zavrhovaný princ Harry. Královna Alžběta ho zbožňovala až do konce, říká královský historik.

Zdroj: mirror.co.uk

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve