Další rozchod v klanu profesionálních celebrit. Po měsících štěstí a plánech na miminko se Kim Kardashian a Pete rozešli

 Celebrity 
09. srpna 2022 10:27 / Patricie Chládková
  1
📷
1 fotografie v galerii
Po měsících štěstí přišel pro páreček Kim a Petea rozchod.  Depositphotos
Klan profesionálních celebrit, jenž pravidelně plní přední stránky bulvárních plátků, má další zářez v podobě rozchodu.

Nejznámější z klanu, Kim, která teprve docela nedávno oficiálně potvrdila vztah s o dost mladším americkým komikem Petem Davidsonem, prý aktuálně prochází rozchodem, přičemž ještě v uplynulém týdnu do médií pronikala informce, že by se páreček nebránil společnému potomkovi. Pro Kim by se tak jednalo už o páté dítě a o komikovo první.

Ach ta láska

Celá romance začala ještě za manželství Kim s raperem Kanyem Westem, kdy však dvojice žila v odloučení a Kim se veřejně vyjádřila, že manželství nemá ani tu nejmenší šanci na záchranu.

V pozdějších měsících vztahu s komikem, jehož potkala na natáčení populární americké televizní show Saturday Night Live, kde se Pete podílel na přípravách komediálních čísel, se Kim nechala slyšet, že se mělo jednat jen o krátký románek za účel naplnění sexuální frustrace. Pete je prý v této oblasti nepřekonatelný.

Avšak to, co začalo jako nevinný románek, postupem času přerostlo v opravdový vztah a Pete se stal oficiálním členem klanu celebrit.

Po Met Gala, kam Kim oblékla šaty po Marylin Monroe, internetem kolovalo vtipné video, kdy se Pete baví s jednou ze sester Kim, kdy je Kim přeruší a svého milého se optá, zda by s ní rychle skočil do sprchy. A Pete zareaguje jako poslušný pejsek a v půlce věty přeruší konverzaci a následuje Kim do pokoje.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

 

A jak to bylo dál

V posledních měsících bylo ze zahraničních médií patrné, že vztah komika a profesionální celebrity nabývá na síle. Spekulovalo se, že by se Pete měl objevit i v další sérii reality show ze života Kardashian-Jenner.

Vzhledem k nabytým kalendářům obou celebrit, kdy pracovní povinnosti oba odvádějí na rozdílné lokace, si prý svou lásku vyznávají pomocí psaných milostných dopisů.

Proto pro některé může být překvapením, že se teprve v pátek vyrojily zprávy o možném rozchodu. Ten by přišel po devíti měsících vztahu. Na vině je prý vztah na dálku, kdy to pro oba bylo velice náročné a bohužel se kouzlo začalo vytrácet.

Uvidíme, zda se zprávy ukážou být jako pravdivé. Ze zprávou o rozchodu jako první přišel magazín E! News, přičemž magazín ET požádat mediální zástupce obou celebrit o vyjádření k celé věci, avšak zatím se ani jedna strana nevyjádřila.

Autorský článek, další zdroje: Instagram, etonline.com

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít