Tahanice v rodině slavné zpěvačky nekončí! Kdo vysál z účtu deset milionů?

 Celebrity 
12. září 2015 03:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Bobbi Kristina skončila podobně jako její slavná matka, utopila se ve vaně archiv
Týden po pohřbu jediné dcery zesnulé zpěvačky Whitney Houston přišli vyšetřovatelé s obviněním, že Bobbi Kristinu Brown zabil její žárlivý manžel, Nick Gordon.

Správkyně pozůstalosti Bedelia C. Hargrove na něj minulý měsíc podala žalobu. Gordon nyní požádal vyšší soud okresu Fulton v americkém státě Georgia, aby tuto žalobu zamítl s odůvodněním, že nemá trvalý pobyt v Georgii, ale na Floridě. Kromě toho popřel většinu obvinění včetně toho, že Bobbi Kristine podal drogy a poté ji položil do vany. Přiznal však, že v zmíněnou noc byl venku a že se díval na záznamy z bezpečnostních kamer.

Bedelia C. Hargrove ze smrti dcery zesnulé zpěvačky Whitney Houston viní právě Gordona a žádá od něj deset milionů dolarů, které zmizely z účtu zemřelé. Hargrove v žalobě uvedla, že 31. ledna, tedy v den, kdy našli Bobbi Kristinu bezvládně ležet tváří dolů ve vaně v jejím domě, přišel Gordon domů opilý. Dvojice se údajně začala hádat po tom, jak si Gordon prohlédl záznamy z bezpečnostních kamer a následně ji na základě nich obvinil z nevěry. Pak údajně podal Bobbi Kristine drogy, následkem čehož upadla do bezvědomí, a přenesl ji do vany plné vody. Následně se převlékl a šel zpět mezi hosty, kteří se v domě zdržovali, přičemž prý dával sexuální návrhy jedné z žen. Obvinila ho také z krádeže 10 milionů dolarů z jejího účtu v době, kdy již byla v kómatu. Bobbi Kristina zdědila celý majetek své matky.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve