Která česká herečka překonala rakovinu a teď skončila o berlích!

 Celebrity 
10. září 2015 04:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Známá česká herečka skončila o berlích. Musela podstoupit zákrok v nemocnici! Profimedia
Život se s ní nepáral, přitom hrála samé krásné role, vždy a ke všem se chovala slušně a patří k těm herečkám, která pracuje hlavně srdcem. Marta Vančurová skončila o berlích. Na štěstí ne kvůli úrazu či nemoci, ale kvůli nutnosti vyměnit kyčelní kloub.

Herečka, kterou proslavil například film Jáchyme, hoď ho do stroje, Den pro mou lásku, Operace mé dcery a řada dalších, podstoupila zákrok, který občas potkává všechny lidi ve vyšším věku.

"Stáří se prostě hlásí, ale bude to v pořádku," svěřila se Marta Vančurová, která přišla na křest CD k 70. výročí založení sboru Českého rozhlasu. Setkala se s Blankou Kulínskou, která ji kdysi k herectví přivedla.

Vančurová, ač skákající o berlích, rozhodně nenechala doma úsměv. "Marta je skvělá ženská a vždycky dobře naladěná. Ač to neměla lehké a prodělala i rakovinu prsu, nikdy si na nic nestěžuje. Je to navíc hrozně hodná ženská," dodal kolega, který prozradil, že Vančurová je jedna z mála hereček, která nepomlouvá své kolegy, neintrikaří a všem přeje úspěch. A faktem je, že to se v českém šoubyznysu zas tak často nevidí!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008