Michal Viewegh přežil svou smrt a přiznal milenky!

 Celebrity 
10. září 2015 15:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michal Viewegh vyhrál boj nad smrtí, ale zároveň o mnohé přichází! Profimedia
Spisovatel Michal Viewegh byl na pokraji smrti. Když mu prasklo aneurysma na srdeční tepně, měl tak pět procent na přežití. Nakonec se po dlouhých problémech z onemocnění dostal. Pak ale přišla další rána - rozvod! Nyní ale prozradil, že za většinu toho může on sám!

Úspěšný spisovatel přiznal nevěry. Ve vypjaté chvíli se manželce přiznal k tomu, že takzvaně zahnul. A následovalo jasné rozhodnutí, že manželé půjdou od sebe. Umělec tak sice vyhrál boj nad smrtí, ale přichází o mnoho, o rodinu, vlastně i domov a roky spokojeného manželství. To pro chlapa kolem padesátky není zrovna příjemné.

Obávám se, že všechno už zašlo příliš daleko, proběhla jednání s právníky a tak dále, takže je to nezvratné,“ říká Viewegh o rozvodu s manželkou Veronikou ve velkém rozhovoru pro Magazín DNES.

Spisovatel si prošel peklem. Lidé, kterým praskne aorta mohou být doživotně postižení. A navíc nikdy podle lékařů neznamená, že i když tuto smrtelně nebezpečnou chorobu překonají a relativně rychle jdou z nemocnice domů a vrátí se takzvaně do normálního života, nemůže přijít nějaký zlom, kdy se změní jejich povaha.

Sám Viewegh se dokázal s nemocí poprat doslova jako lev. A to, že dokázal přiznat své zásadní životní pochybení, tedy nevěru, je podle některých jeho přátel důkazem, že jde o silnou osobnost. "Udělal chybu, ale zachoval se jako chlap. To, že to má za následek rozvod, je bohužel daň za to, ale je vidět, že má svědomí, a že hraje fér," říkají někteří jeho kamarádi.

Jeho úlety prý nebyly jediným důvodem, proč manželka navrhla rozvod, ale podle spisovatele to byl patrně hlavní spouštěcí mechanismus.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod